StoryEditorOCM
Showbiz‘ŠTITIO ME JE‘

Progovorila Meri, ljepotica iz spota ‘Lutka s naslovne strane‘: Bora Čorba me spasio od udaraca alkoholičara i narkomana

Piše SCENA SD
24. rujna 2024. - 21:10

Pokojni Bora Đorđević je sa svojom “Ribljom čorbom” snimio veliki broj hitova, a veliku pažnju privukla je glumica u spotu za jedan od najvećih hitova "Lutka sa naslovne strane".

Riječ je o Meri Cakić.



Meri Cakić se povukla iz javnosti još prije 42 godine, ali je danas za srpske medije otkrila kako je upoznala Boru Đorđevića i po čemu će ga pamtiti, piše nova.rs.

Meri je ispričala kako je upoznala Boru u jednoj beogradskoj kavani:

"Tu smo se okupljali, sjedila sam za susjednim stolom u odnosu na Boru. Prišao mi je jedan Aca, koji je bio poznati alkoholičar i narkoman, i počeo me udarati nečim po glavi. Bora je kriknuo: ‘Ne, Aco, ona je pod mojom zaštitom!‘. Hvala pokojnom Bori što sam uvijek zbog njega bila zaštićena.“

O svojoj ulozi u velikoj baladi "Lutka sa naslovne strane“ ispričala je:

"Ja sam se u Leskovcu bavila novinarstvom, i tamo sam upoznala neke rokere, ali nisam poznavala Boru, Čolu… Znala sam da ću ih naći u jednoj kavani. Znate, kad bi ja prolazila, to je bio putujući zemljotres, svi su me gledali! Bora me tu zapazio i odmah rekao: ‘Ti ćeš meni biti specijalni gost‘. Pitala sam ga zašto, na što je odgovorio: ‘Ti nemaš samo izgled, već i karizmu, ti to možeš iznijeti. Možeš da se skineš i da ne izgledaš vulgarno‘."

Prisjetila se i njihovog posljednjeg susreta:

"Predložila sam mu da skrati kosu posljednji put kad sam ga vidjela, na što mi je rekao: ‘Ja? Nikako!‘. On je bio emotivan čovjek, vrlo pozitivno ću ga se uvijek sjećati", zaključila je Meri Cakić, piše nova.rs.

image

Bora Đorđević na sceni beogradske Arene 2009. godine

Marko Djokovic/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2024 21:31