StoryEditorOCM
Showbizposve naga

Procurile vruće scene iz filma koji se snimao kod Dubrovnika; Kate Winslet je na pragu 50-ih ponovno to učinila!

Piše L.G./JL
21. listopada 2024. - 11:32

Glumica Kate Winslet u svom se novom filmu ‘Lee‘ pojavljuje potpuno gola i ne, kao što znamo, to joj nije prvi put. Do sada se Winslet razgolitila u najmanje devet filmova: Na popisu su ‘Heavenly Creatures‘, film u kojem se skinula kada je imala samo 17, a potom su uslijedili ‘Jude‘, ‘Titanic‘, ‘Hideous Kinky‘, ‘Holy Smoke‘, ‘Quills‘, ‘Iris‘, ‘Little Children‘ i ‘The Readeru‘, a sada je svoje grudi pokazala na pragu 50. godine u najnovijem filmu - ‘Lee‘, piše Jutarnji list.

image
Sky/Planet/Profimedia/Sky/Planet/Profimedia

U filmu ‘Lee‘ Winslet je utjelovila ratnu fotografkinju Lee Miller koja se tijekom Drugog svjetskog rata, osim činjenice da se nalazi na ratnom teritoriju po kojem neprestano padaju bombe, morala boriti i sa seksizmom među ostalim dopisnicima. Lee Miller manekenka je koja je postala priznata ratna dopisnica za časopis Vogue.

image
Sky/Planet/Profimedia/Sky/Planet/Profimedia

Riječ je o britanskoj biografskoj drami koju je režirala Ellen Kuras prema scenariju Liz Hannah, Johna Colleeja i Marion Hume, te priči Humea, Colleeja i Lema Dobbsa. Adaptirano je prema knjizi ‘The Lives of Lee Miller‘ te je snimano u blizini Dubrovnika, na ostacima nekada slavnog ljetovališta Kupari, koje je uništeno u Domovinskom ratu, objavio je Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. listopad 2024 14:06