StoryEditorOCM
Showbizprepoznajete li ga?

Poznati glumac i ljubimac žena izgleda potpuno zapušteno, a bio je muž jedne od najljepših glumica, što mu se dogodilo?

Piše Marija Pavić/JL
26. rujna 2024. - 15:12
U trenirci i jeansu, sa sijedom kosom i ispijenim licem, malo tko bi prepoznao nekadašnjeg fatalnog ljepotana Olivier MartinezProfimedia

Glumac Oliver Martinez gotovo je neprepoznatljiv na fotografijama paparazza. Nekadašnje tamne, guste pramenove sada je zamijenila sijeda kosa, a neusklađena modna kombinacija daje dojam zapuštenog izgleda.

Ovo je prvi put da vidimo Martineza u javnosti otkako je njegova bivša supruga, glumica Halle Berry otkrila da je potrošila 200 tisuća dolara pokušavajući surađivati s njim na zajedničkom roditeljstvu njihova 10-godišnjeg sina Macea, prenosi Daily Mail.

Kao što znamo, par se zaručio 2012. godine, a vjenčao i dobio sina godinu nakon. Iako su se rastali 2016., njihov je razvod finaliziran tek prošle godine u kolovozu. Već nekoliko godina traje žestoka borba oko skrbništva, a nedavno je glumica tvrdila da je Martinez "odgodio" sudsku propisanu terapiju suroditeljstva te da ne može pronaći način da surađuje s njim, piše Jutarnji list.

"Učinila sam sve što je bilo moguće da radim s Olivierom, da komuniciram s njim i da ga uključim u proces donošenja odluka u vezi s našim sinom na prijateljski način. Olivier je odbio biti suroditelj i komunicirati sa mnom na način usmjeren na dijete. Bio je defenzivan i nepokolebljiv u svim glavnim pitanjima u vezi s Maceom", stoji u sudskom dokumentu gdje su priložene i tekstualne poruke para.

image

Olivier Martinez i Halle Berry 2013. godine, tri godine prije razvoda

 

 

Pierre Andrieu/Afp

"Jako mi je žao što smo u sukobu. Imala sam više nade za nas. Uvijek sam se nadala da ćemo biti bolji za Macea i da ćemo raditi zajedno kao što smo radili prije Van Hunta (Berrynog sadašnjeg partnera). Prije smo se pokušavali slagati zbog Macea, sada ne želiš ni pokušati, a ja sam pokušala, znaš da jesam. Međutim, ti ostaješ ljutit, ni sama nisam sigurna zašto. Moramo otpustiti sav ovaj bijes i učiniti bolje. Maceo to zaslužuje. Umorna sam od borbe s tobom...", napisala je Berry poruku Martinezu u kojoj mu je još poručila da ona neće biti dio njegove negativnosti.

Martinez je uzvratio poruku u kojoj je jasno dao do znanja da ne dijeli mišljenje s bivšom. "Jedini način da radimo zajedno je da radimo na tvoj način. To ne znači raditi zajedno. Ti igraš prljavo, kao i uvijek, nisi najbolje interese za Macea stavila na prvo mjesto, ali karma dolazi, bez brige", poručio je Martinez.

image

 Oliviera Martineza muči borba za skrništvo 

Profimedia

Inače, glumica je tražila puno skrbništvo nad Maceom tvrdeći da on ima problema u školi i da "zaostaje" te da su mu dijagnosticirani ADHD i blaga disleksija, što Martinez "nehajno zanemaruje" ili "toga nije svjestan". Naime, Martinez je zatražio "stručnjaka" koji bi trebao svjedočiti u njegovu korist na sudu, što Berry smatra besmislenim i štetnim za njihovog sina jer se treba pomaknuti datum ročišta i pitanje skrbništva.

Prepucavanje bivših supružnika se nastavilo tako da nisu uspjeli odrediti datum koji i jednom i drugom odgovara, a osvrćući se na izjavu da je Berry potrošila na "njihovu suradnju" 200 tisuća dolara Martinez je rekao da je glumica odbila njegov zahtjev za pomoć u plaćanju njegovih odvjetničkih troškova.

image

 Olivier Martinez  2005. godine

Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. rujan 2024 15:13