StoryEditorOCM
ShowbizNOVI PAR?

Posljednjih tjedana Tom Cruise provodi puno vremena s jednom glazbenicom, mlađa je od njega 36 godina

Piše SCENA SD
6. kolovoza 2024. - 08:08

Čini se da Tom Cruise (62) trenutno želi provesti što više vremena s glazbenicom Victorijom Canal (25), stižu vijesti iz Velike BRitanije Kao što su zaposlenici na setu novog filma "Nemoguća misija 8" otkrili za The Sun, Cruise je navodno pozvao pjevačicu, koja je 36 godina mlađa od njega, na svoje snimanje u Oxfordshireu kako bi ga "gledala kako snima cijeli dan". Jedan od insajdera naglašava: "On to ne radi samo za svoje prijatelje."

image

Victoria Canal

Frederic J. Brown/Afp

"Možda se čini malo vjerojatnim da će postati više od prijatelja, ali gotovo su nerazdvojni", opisuju kolege holivudske zvijezde. Jedan od njih je također primijetio: "Često su se viđali i Victoria je prekrasna. Sve se dogodilo u javnosti."

Cruise i Canal upoznali su se na festivalu Glastonbury krajem lipnja 2024. Djevojka, koja ima španjolske i američke korijene, nastupala je zajedno s "Coldplayom" dok je glumac gledao iz VIP zone.

"Sreli smo se iza pozornice na Glastonburyju i razgovarali o nadolazećoj premijeri na koju smo oboje željeli ići, a on je rekao: ‘Pođi sa mnom!‘", napisala je Victorija na Instagramu. Tom Cruise i Victoria Canal zatim su zajedno otputovali na spomenutu premijeru filma na londonskom Leicester Squareu u helikopteru akcijskog junaka, kako je izvijestio "The Sun". 

image

Victoria Canal

Frederic J. Brown/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 15:57