StoryEditorOCM
Showbizkultno natjecanje

Pogledajte djevojke koje se natječu za Miss sporta, koja će od njih ponijeti ovu titulu?

Piše Scena SD
9. srpnja 2024. - 21:54

Odlična atmosfera i drugog dana priprema uoči izbora najljepše sportašice Hrvatske. Miss sporta prvi put u povijesti održava se u Velikoj Gorici, koja je danas zabilježila vruća 34 stupnja. Stoga su finalistice iskoristile priliku za osvježenje na Gradskom bazenu Velika Gorica.

Visoke temperature od ranog jutra bile su odličan motiv za posjet bazenu, druženje i upoznavanje s velikogoričkim krajem. Nakon fotografiranja u kupaćim kostimima i sunčanim naočalama, sportašice su isprobale sportsku odjeću u kojoj će se u četvrtak prvi put predstaviti velikogoričkoj publici.

image

Miss sporta

Press
image

Miss sporta

Press

Bit će to njihov prvi izlazak finalne večeri, nakon čega će još uslijediti talent show, odnosno koreografija kojom sportašice promoviraju sport iz kojega dolaze i to sve u trajanju od 45 sekundi, a slijede još izlasci u kupaćim kostimima, večernjim haljinama, i malim crnim haljinama.

Talent show je točka koju finalistice svakodnevno uvježbavaju u Pučkom učilištu Velika Gorica, same ili uz pomoć drugih kolegica uz odabir glazbe po vlastitom izboru. Prilika je to za promociju i upoznavanje drugih sportova, sklapanje prijateljstava i stjecanje novog iskustva, složile su se finalistice 33. izbora za Miss sporta Hrvatske.  

image

Miss sporta

Press
image

Miss sporta

Press

Sportašice će se u velikom finalu u četvrtak osim titule nadmetati za sjajne nagrade, pa će tako pobjednica dobiti trogodišnju stipendiju sportskoga menadžmenta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. srpanj 2024 07:50