StoryEditorOCM
Showbizzablistala je

Tia Jurčić uživa s 20 godina starijim dečkom, nakon razvoda od Mamića sreću je pronašla u SAD-u. Evo kako se zabavlja

Piše SCENA SD
19. lipnja 2024. - 10:11

Tia Jurčić u Americi je ponovno pronašla ljubav i to sa 20 godina starijim sportskim komentatorom i nekadašnjom NBA zvijezdom, Kennyjem Smithom.

Pokćerka bivšeg saborskog zastupnika Ljube Jurčića nerijetko pokazuje njihove zajedničke fotografije. Ovih dana je sa svijetom podijelila video na kojem se vidi kako je sa svojim dragim uživala u veselom društvu, a svi su mogli vidjeti kako poduzetnica blista otkako ponovno ljubi. Da ima novu ljubav otkrila je nakon što je pokazala više fotografija s Kennyjem, piše tportal.hr.

Podsjetimo, prije Marija Mamića bila je u braku s košarkašem Chrisom Warrenom s kojim ima sina Dominika, a par se razveo 2015. nakon pet godina braka.

Kenny je pak do sad dva puta bio oženjen te iz prvog braka ima dvoje, R&B pjevačicu Kaylu i K.J.-a, košarkaša koji je igrao za Sveučilište Sjeverne Karoline, a danas je košarkaški analitičar na web stranici On3.com. Godine 2004. nakon razvoda upoznao je englesku manekenku Gwendolyn Osborne s kojom je dobio još dvoje djece, a razveli su se 2018. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. lipanj 2024 10:55