StoryEditorOCM
ShowbizKaty Perry

Pjevačica u klub stigla u oskudnom outfitu: svi su se okretali za njom, ali reakcije su podijeljene, od ‘wow‘ do ‘bljak‘

Piše M.Ka/JL
27. kolovoza 2024. - 16:03

Američka pjevačica Katy Perry će za nešto manje od mjesec dana objaviti svoj novi album "143", a isti je nedavno promovirala u West Hollywoodu. Promociju albuma organizirala je u jednom noćnom klubu, a zbog njene modne kombinacije su se svi okretali za njom.

Katy je u klub stigla u mini suknji i topu sa zmijskim uzorkom, a sve je upotpunila rukavicama istog uzorka. Nosila je i crne čizmice, sunčane naočale i crnu torbicu. Svojom modnom kombinacijom je naglasila svoju vitku i isklesanu liniju te izazvala brojne reakcije pratitelja, piše Jutarnji.

"Kakva predivna žena", "Tijelo ti je predobro, wow", "Apsolutno prekrasna", pisali su joj oduševljeni fanovi. Međutim, bilo je i onih kojima se njen outfit nije svidio te su ga opisali "vulgarnim i lošim".

"Nedostaje mi vrijeme kad se Katy nije morala odijevati ovako zbog pregleda", "Odjeća joj je tako vulgarna i odvratna", bili su samo neki od komentara.

Pjevačica je u posljednje vrijeme u centru pozornosti zbog svojih novih pjesama, spotova, kombinacija koje nosi tijekom promoviranja istih... Nedavno je objavila singl "Woman‘s World" te je za njega snimila i spot. Ubrzo su se nanizali negativni komentari, a sve zbog toga što spot, kako brojni kažu, ima zbunjujuću poruku i "pretjerano seksualiziran ton".

U spotu je glumio i kontroverzni glazbeni producent Dr. Luke kojeg je Kesha optužila za seksualno, fizičko i emocionalno zlostavljanje. Perry je pokušala objasniti da je video "sarkastičan i satiričan", ali joj to nije pomoglo da singl doživi očekivan uspjeh.

Problemi su se pojavili i zbog spota za pjesmu "Lifetimes", koju je pjevačica objavila prije dva tjedna. Video je snimala na Balearskim otocima, a nakon što je isti objavljen, Katy i njezin tim se našao pod istragom Odjela za okoliš regionalne vlade Baleara.

Katy i njen produkcijski tim nisu tražili odobrenje za snimanje spota, a istražuje se i jesu li tijekom snimanja oštetili zaštićene dine na otočiću S‘Espalmadoru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. rujan 2024 08:17