StoryEditorOCM
ShowbizTORI SPELLING

Pijanog i drogiranog muža ‘oživljavala‘ je pred petero djece, prošla je pakao, nakon razvoda blista! Svi pišu o njoj

Piše D. J./JL
18. listopada 2024. - 12:50

Zvijezda serije ‘Beverly Hills, 90210‘, Tori Spelling, privukla je sve poglede u uskoj, kožnatoj crnoj haljini s korzetom dok je prisustvovala ekskluzivnoj Versace zabavi na Beverly Hillsu.

51-godišnja posrnula glumica izgledala je dobro raspoložena dok je napuštala ovaj događaj sa svojim slavnim prijateljem frizerom. Njezina duga plava kosa padala joj je niz ramena, a seksi izdanje upotpunila je velikim sunčanim naočalama i crnim, elegantnim štiklama, piše Jutarnji.

image

Tori je stigla na Versaceovu zabavu u društvu svog frizera i prijatelja

Shotbynyp/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Shotbynyp/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Čini se da se Tori sada već oporavila od mučnog razvoda od supruga, glumca Deana McDermotta, za kojeg je izjavila da su i dalje "dobri prijatelji".

"Mi smo stvarno u prijateljskom odnosu. Znam da ljudi u Hollywoodu misle da razvodi moraju biti ružni, ali naš nije. Dobri smo suroditelji, dobri smo prijatelji, a on je i jedna od osoba koje mi pružaju najveću podršku", izjavila je ranije za People magazin.

Bivši par ima petero djece: 17-godišnjeg Liama, 17-godišnju Stellu, 16-godišnju Hattie, 12-godišnjeg Finna i 7-godišnjeg Beaua.

Glumica je podnijela zahtjev za razvod od McDermotta u ožujku ove godine. Spelling i McDermott vjenčali su se 2006., a posljednjih godina imali su poprilično buran odnos, za koji je Dean na sebe preuzeo punu odgovornost.

"Sve što je Tori ikad učinila do dana današnjeg bilo je zato što je željela da budem sretan i zdrav, a ja sam toj ženi nanio mnogo štete i boli‘, rekao je za Daily Mail u studenom 2023.

McDermott je otvoreno pričao o strašnim godinama kad je dotaknuo samo dno.

image

‘Ja sam Tori nanio mnogo štete i boli. željela je samo da budem sretan i zdrav‘ priznao je u intervjuu Dean McDermott

Garrett Press/mega/the Mega Agency/profimedia

"Mučili su nas financijski problemi, paparazzi... Bio sam duboko depresivan, pa sam svake večeri ‘večeravao‘ tekilu i drogu i imao bijesne epizode potaknute alkoholom"- priznao je McDermott.

Sve je to utjeralo strah u kosti njegovoj supruzi i djeci, koja su ga takvog morala gledati.

Nekoliko puta im je znao reći da će se onesvijestiti, pa je zabrinuta Tori mahnito provjeravala je li još živ.

Na ljeto 2023. konačno je shvatio da mu je potrebna pomoć pa je cijelo ljeto proveo na odvikavanju i danas je, tvrdi, čist i trijezan.

image

Tori Spelling i bivši muž Dean McDermott 

Image Press Agency/ddp Usa/profimedia

"Od alkohola sam se ispočetka osjećao bolje. I tako sam se osjećao sve dok nisam došao do točke kad više nije bilo dovoljno dobro. Završilo je tako što sam svaku večer, svih sedam dana u tjednu, znao popiti petinu tekile i uzeti šake narkotika dok je moja prekrasna obitelj bila u drugoj sobi. To je dovelo i do razvoda s Tori", pisao je Daily Mail.

Spelling je ranije u svom podcastu "Misspelling" otkrila da je koristila jedan od najpopularnijih lijekova za mršavljenje, ali nije imala rezultate. Tada je isprobala i drugi, koji joj je, kako kaže, pomogao. Navela je i kako je oduvijek bila mršava zahvaljujući genima, ali nakon rođenja petog djeteta nije se mogla "riješiti kilograma".

"Nikad u životu nisam bila na dijeti. Rođena sam s jako dobrim genima", rekla je ranije pa dodala da je nakon rođenja sina probala vježbati, izbaciti ugljikohidrate i jesti hranu bogatu proteinima.

"Jednostavno nije funkcioniralo", rekla je.

image

Tori s djecom i bivšim suprugom, glumcem Deanom McDermottom, od kojeg se razvela u ožujku media

Xavier Collin/image Press Agency/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Xavier Collin/image Press Agency/backgrid/backgrid Usa/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. listopad 2024 13:24