StoryEditorOCM
Showbiz‘NIKAD OVOLIKO...‘

Ovo što su Omišanke i Splićanke napravile Adiju Šoši u životu niste vidjeli! Nastao je živi show, pogledajte video!

Piše Marina Knežević Petković
24. srpnja 2024. - 14:25

Za Adija Šošu kažu da je "novi Čolić" ili "novi Toše". Djevojke i žene doslovce vrište i plaču kad izađe na scenu, znaju sve njegove pjesme naizust. Njegov posljednji singl "Zrno nade" s Melodija Jadrana, uz prošlogodišnji hit "Najljepši cvijet", pravi je okidač za ženski dio publike, čemu smo svjedočili iz prve ruke.

Ovom 30-godišnjem mostarskom pjevaču, s glasom koji raznježuje i osvaja, popularnost raste svakim danom, a nije ni čudo – tko može odoljeti njegovim zaraznim hitovima i šarmantnim nastupima?

Osim što oduševljava svojim glazbenim talentom, Adi je postao vrlo prepoznatljiv i po svom modnom stilu. Njegove oversized košulje s raznim dezenima i printevima su postale pravi hit i njegov sad već zaštitni znak. Kolekcija im je jednako impresivna kao i njegove vokalne izvedbe.

image

Šarene košulje Šošin su zaštitni znak, sad su mu ih i obožavateljice počele kupovati!

Vojko Bašić/Cropix

Na njegovom koncertu u Dugom Ratu Adiju je, upravo na ovu temu, ženska publika priredila neočekivano!

Osim što je priredio nezaboravan nastup, Adi je cijelu večer na pozornici primao poklone, "kao nikad u svom životu", kako je i sam rekao s bine. Obožavateljice su na koncert stigle spremne i neumorno ga darivale plišanim igračkama, ručno rađenim sitnicama, ali i - košuljama! U njegovom stilu!

U jednom trenutku u publiku se spustio i njegov gitarist da bi preuzeo veliku kutiju pomno zapakiranu i ukrašenu velikom mašnom....

Dakle, ako slučajno još niste čuli za Adija Šošu, pravo je vrijeme da doživite nastup ovog Mostarca i neviđene reakcije obožavateljica. Jer, zaista, tko još na sceni dobiva ovoliko specifičnih poklona kao Adi? Pogledajte prizore:

image

Adi Šoše na ovogodišnjim Melodijama Jadrana također se pojavio u tipu košulje kakvima očito ne može odoljeti

Duje Klarić/Cropix
image
Tonći Plazibat/Cropix
 
image

Adi dobio košulju s uzorkom zelenih palmi

M. P. K.
image

Kralj pozornice

M. P. K.
image

Adi nije skrivao oduševljenje

M. P. K.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. rujan 2024 02:48