StoryEditorOCM
ShowbizNAJLJEPŠA SPLIĆANKA

Ovo je pravi razlog razvoda Fani Čapalije i bivšeg hajdukovca Ivice Mornara: ‘Momo je ljubav pokazivao na svoj način...‘

Piše SCENA SD
5. kolovoza 2024. - 13:43

Ona je po mnogima jedna od najljepših hrvatskih misica. Splićanka Fani Čapalija osim svojom ljepotom intrigirala je godinama  naprasnim odlaskom iz svijeta mode i to  malo nakon što je na svjetskom izboru 1993. godine ušla među pet najljepših žena. Ali nije to jedina stvar koja je mnoge iznenadilo u vezi nje.

image

Fani Čapalija, Branka Bebić i Anica Martinović: naše tri najuspješnije plasirane ljepotice na svjetskim izborima

/Slobodna Dalmacija

Naime, Čapalija se nakon osvojene lente udala za bivšeg hajdukovca, Ivicu Mornara, od kojeg se razvela nakon samo tri godine braka. Ubrzo nakon ljubavnog kraha, Fani se potpuno povukla iz javnosti, a u kratkom roku je ostala bez roditelja, što ju je dodatno slomilo, piše Story.

image

Split 2000. Doček Nove godine, Fani Čapalija i Ivica Mornar
 

Joško Ponoš/ Cropix

‘Zaljubila sam se i jednostavno su se stvari tako poklopile. Možda mi je pomalo žao jer brak, nažalost, nije uspio i mogu samo razmišljati o tome što je moglo biti. Ali, da se nađem u istoj situaciji, opet bih izabrala ljubav‘, rekla je onomad Fani za magazin Extra.

Za razvod je tada  ‘okrivila‘ prevelike razlike u karakterima.

image
/Slobodna Dalmacija

‘Bili smo jednostavno prerazličiti. Kad smo hodali gradom, rijetko smo se držali za ruke ili grlili. Momo je ljubav pokazivao na svoj način, ali džabe mi ta beskrajna ljubav i privrženost kad nema nježnosti‘, nastavila je, no o svom bivšem suprugu baš nikada nije rekla niti jednu ružnu riječ.

‘On je bio moja prva ljubav, uvijek će mi biti u lijepom sjećanju‘, piše Story.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. rujan 2024 14:12