StoryEditorOCM
ShowbizUZ NJEGA DO KRAJA

Ovako je izgledala Dubravka iz Ljubljane, posljednja ljubav Bore Đorđevića: Upoznali smo se na katolički Božić...

Piše SCENA SD
4. rujna 2024. - 10:26

Dubravka Milaković (neki mediji navode i prezime Milatović) bila je posljednja supruga i posljednja ljubav pokojnog frontmena Riblje Čorbe, Bore Đorđevića.

Za 28 godina mlađu Dubravku, zbog koje je preselio u Sloveniju, Bora se oženio 2016. godine na Santoriniju.

FOTOGRAFIJU DUBRAVKE I BORE POGLEDAJTE OVDJE

"Bacio sam sidro u mirnoj Ljubljani i lijepo mi je s Dubravkom, ženom koju volim. Ima li veće sreće nego voljeti i biti voljen? I što je najljepše, moja posljednja ljubav prihvatila je udati se za mene. Ona će biti mlada, a ja staroženja, tako me s pravom nazvala! Vjenčali smo se 25. svibnja, na Dan mladosti, u Grčkoj na Santoriniju“, rekao je Đorđević svojevremeno za magazin Story.

Bora Čorba je iza sebe imao tri braka: Dragana je počinila suicid nakon razvoda, zbog posljednje je završio u Sloveniji

Dubravka i Bora su posljednje godine Borinog života proveli u Ljubljani, gdje je roker i preminuo, a otkrio je i kako je njoj posvetio svoj roman "Pusto ostrvo“.

"Kad sam vidio Dubravku, znao sam da je to to. To je bilo u Mariboru, na katolički Božić. E, onda je ona došla u Beč… Onda sam ja došao u Ljubljanu kod nje, s namjerom da ostanem dan, dva, a ostao sam sedam dana. Vrlo brzo mi je bilo jasno da pored nje mogu da živim i da dišem“, rekao je Bora Đorđević u jednoj slovenskoj tv emisiji, gdje je ovako govorio o mladosti i starosti:

"Uvijek mi ono što je bilo nekad izgleda ljepše… Znate ono: E, kad sam ja bio mlad… To je to, valjda. Valjda je svakome svoja mladost lijepa. Ja, međutim, sad imam i lijepu starost. Uživam ovdje.“

Aleksandar Vučić o Bori Čorbi: Neka mu je vječna slava i Bog da mu dušu prosti. Svanuo je dan iznad crkve Svetog Marka

Podsjetimo, Bora Đorđević je preminuo nakon teške upale pluća s komplikacijama, a već je bolovao od kronične opstruktivne bolesti pluća.

Posljednje dane života njegova supruga Dubravka provela je pored njega, piše nova.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 12:51