StoryEditorOCM
ShowbizPOPUT KOMPANIJE

Otpalo spektakularno vjenčanje milijunaša koji je ‘uništio sve‘ radi ove žene! Razlozi nisu ni najmanje romantični

Piše Marija Čović
26. listopada 2024. - 07:30
Otpalo spektakularno vjenčanje milijunaša koji je ‘razbio‘ sve radi ove žene! Razlozi nisu ni najmanje romantičniImp/backgrid/eliotpress/mega/The Mega Agency/Profimedia

Očekivalo se da će ovog ljeta uploviti u bračnu luku, ali to se ipak nije dogodilo niti ima naznaka kad bi se mogli vjenčati Jeff Bezos, drugi najbogatiji čovjek na svijetu, i njegova zaručnica Lauren Sanchez.

Par se zaručio u svibnju prošle godine nakon što su vezu započeli 2018. aferom, dok su oboje još bili u braku s drugima. U studenome prošle godine priredili su veliku zaručničku zabavu, ali vjenčanja nema na vidiku.

Golemo bogatstvo

Špekulira se da razlog nije hlađenje ljubavi nego zahtjevno sastavljanje predbračnog ugovora, što zvuči logično kad se zna da se Bezosovo bogatstvo trenutačno procjenjuje na oko 205 milijardi dolara.

image

Jeff Bezos i Lauren Sanchez

Billy Bennight/Zuma Press/Profimedia/Billy Bennight/Zuma Press/Profimedia

Jedan izvor je kazao kako je nije u pitanju njihova ljubav i posvećenost, te ako je osnivač Amazona lud za Lauren i sutra bi se s njom vjenčao, ali njegovi odvjetnici ne dozvoljavaju mu sklapanje braka dok se ne riješe svi detalji u predbračnom ugovoru.

Ljeto je bilo idealno vrijeme za vjenčanje, sada je, uz predsjedničke izbore i blagdane koji slijede krajem godine, u tijeku i kampanja za Oscare i druge nagrade zabavljačke industrije, pa bi zasigurno bilo puno teže okupiti na vjenčanju sve one čiji se dolazak očekuje.

Raspad dva braka

Vjenčanje će sigurno biti događaj koji će zadiviti svijet, posebno kad se uzme u obzir 30-karatni zaručnički prsten kojeg televizijska voditeljica, glumica i poduzetnica Lauren nosi, kao i njezina sklonost prema skupim stvarima, glamuroznim haljinama...

image

Jeff Bezos i Lauren Sanchez na večeri u Bijeloj kući u travnju ove godine

Drew Angerer/Afp

Informacije o njihovoj romansi pojavile su se početkom 2019. godine, u vrijeme kad su Bezos i njegova supruga MacKenzie Scott, s kojom je bio u braku 25 godina i imaju četvero djece, objavili da se razvode.

U travnju te godine Lauren i njezin suprug Patrick Whitesell, hollywoodski agent, za kojeg se udala 2005. godine, podnijeli su zahtjev za razvodom, koji je finaliziran u listopadu te godine. Imaju dvoje djece, a Lauren ima i sina iz prijašnje veze s igračem američkog nogometa Tonyjem Gonzalezom.

image

Jeff Bezos je s bivšom suprugom MacKenzie Scott bio u braku 25 godina

Javier Rojas/pi/Zuma Press/Profimedia/Javier Rojas/pi/Zuma Press/Profimedia
image

Lauren Sanchez s bivšim suprugom Patrickom Whitesellom

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

U vrijeme kad su Lauren i Patrick započeli brakorazvodnu parnicu, Jeff i MacKenzie su okončali razvod svog braka, koji je sklopljen prije osnivanja Amazona. MacKenzie je imala pravo na polovicu zajedničkog bogatstva, ali su se dogovorili da će, među ostalim, dobiti 25 posto zajedničkih dionica u Amazonu.

Poklanja milijarde

Ostale je zadržao Jeff, a ona mu je dala i pravo glasovanja za njezin udio, koji je u vrijeme razdovda bio vrijedan 35,6 milijardi dolara. U međuvremenu je vrijednost dionica rasla i premda MacKenzie vrlo velikodušno dijeli goleme iznose u različite humanitarne svrhe, trenutačno se njezino bogatstvo procjenjuje na 34,5 milijardi dolara.

image

Prošlog ljeta Jeff Bezos i Lauren Sanchez bili su i u Dubrovniku

Tonči Plazibat/Cropix

Otkako se razvela od Bezosa pa do ožujka ove godine, njezine donacije dosegnule su iznos od 17,2 milijarde dolara.

image

Zaljubljeni Jeff i Lauren na odmoru u St. Bartsu u prosincu 2021. godine

Imp/backgrid/eliotpress/mega/The Mega Agency/Profimedia/Imp/backgrid/eliotpress/mega/The Mega Agency/Profimedia
image

Jeff Bezos i njegova zaručnica Lauren Sanchez

Kevork Djansezian/Getty Images Via Afp
image

Lauren i Jeff u Idahu u srpnju ove godine

Kevork Djansezian/Getty Images Via Afp
image

Jeff Bezos i Lauren Sanchez na zabavi nakon dodjele Oscara u ožujku 2023. godine

Michael Tran/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. listopad 2024 07:32