StoryEditorOCM
ShowbizNIJE BILO SPASA

Objavljen je toksikološki nalaz Liama Paynea: koktel droga u njegovom tijelu je strašan, jedna supstanca je najopakija

Piše SCENA SD
21. listopada 2024. - 19:26

Objavljen je toksikološki nalaz Liama Paynea, pjevača čija je tragična smrt prošloga tjedna šokirala milijune njegovih fanova i zaljubljenika u nekadašnju pop senzaciju One Direction.

Glazbenik je, kako prenosi index, je imao tragove kombinacije više droga u svom tijelu, uključujući "ružičasti kokain", kada je pao u smrt s balkona svog hotela, prema izvješćima argentinske policije.

Preliminarni rezultati toksikoloških testova Payneovih ostataka otkrili su tragove kokaina, benzodiazepina, crack kokaina i "ružičastog kokaina" koji je kombinacija metamfetamina, ketamina i MDMA.

image

U javnost su izašle i snimke iz njegove sobe

Handout/Afp

"Djelomična autopsija je otkrila da je Liam Payne imao više supstanci u svom tijelu kada je pao u smrt s balkona na trećem katu svoje hotelske sobe u Buenos Airesu", stoji u izvješću.

"Te tvari su uključivale ‘ružičasti kokain‘ - rekreacijsku drogu koja je obično mješavina nekoliko droga uključujući metamfetamin, ketamin, MDMA i druge - kao i kokain, benzodiazepin i crack. U njegovoj hotelskoj sobi pronađena je i improvizirana aluminijska cijev za unos droge", navodi se.

Prije pogibije glazbenika, policija je bila pozvana u hotel u Buenos Airesu zbog "agresivnog muškarca koji bi mogao biti pod utjecajem droga i alkohola".

U javnost su izašle i snimke iz njegove sobe. Prikazivale su razbijeni televizor, svijeće, aluminijsku foliju, kutija u kojoj je bio sapun brenda Dove, upaljač, ali i supstanca za koju se odmah pretpostavilo da je riječ o drogi.

Hitna pomoć jurila je u hotel CasaSur Palermo u Buenos Airesu nakon što su primili hitan poziv od izbezumljenog upravitelja nakon nemilog događaja, ali nisu mogle učiniti ništa da ga spase, rekao je šef hitne službe Buenos Airesa Alberto Crescenti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. listopad 2024 19:45