StoryEditorOCM
Showbiz‘vrlo vruće‘

Seks na oltaru, u troje s blizancima Weasley, ‘slatko i gadno‘... To su samo neke od ženskih tajnih seksualnih fantazija

Piše M. K. P.
14. rujna 2024. - 20:48

Što žene zapravo žele u krevetu? To je pitanje od milijun dolara, na koje je mnogo puta odgovoreno u nepokolebljivoj novoj kolekciji ženskih seksualnih fantazija, u knjizi ‘Want‘ (Želja) od Gillian Anderson.

Knjiga je objavljena  petog rujna i spaja 174 fantazije anonimnih žena diljem svijeta. Pisma su smanjena u odnosu na 1800 unosa i organizirana u 13 poglavlja s naslovima od ‘Za obožavanje‘ do ‘Promatrači i promatrani‘, prenosi Independent.

image

.

Frederic J. Brown/Afp

Andersonova vlastita fantazija skrivena je također među stranicama. Unatoč tome što je glumica poznata po svom iskrenom odnosu s pticama i pčelama – od uloge seksualne terapeutkinje u‘ Seksualnom odgoju‘ do njezine marke pića G Spot – kaže da joj je bilo neugodno izraziti to riječima.

"Odjednom, opisivanje slike koja mi je bila u glavi neko vrijeme i onda to čak i učiniti, dodali su razinu intimnosti koju nisam očekivala", rekla je Anderson za BBC News. “Nisam očekivala da ću biti toliko sramežljiv oko toga.”

U knjizi postoji uistinu eklektičan raspon fantazija. Žene sanjaju o "vrlo vrućem" seksu s Harryjem Stylesom ili o seksu u troje s blizancima Weasley iz Harryja Pottera. Druga piše o svojoj fantaziji da to radi na oltaru u crkvi, dok jedna pjeva hvalospjeve o periodu "slatkog i gadnog" seksa. Seks sa strancima još je jedna česta tema, kao i žene koje pali koncept voajerizma.

‘Želja‘ uključuje fantazije o lezbijskim gusarskim brodovima (‘Ne raspravljate se s njima, inače vas skinu do gola i bičuju‘), studentima medicine koji pregledavaju vagine i aferi s nekim na poslu. Zatim, tu su još dirljiviji zapisi – ožalošćena žena kojoj nedostaju dodiri i druga koja je potajno zaljubljena u svog najboljeg prijatelja. Jedna žena jednostavno želi da joj muž kaže da je lijepa.

image

Britanska glumica Billie Piper i Gillian Anderson.

Justin Tallis/Afp

Jedno zamršeno poglavlje, "Zarobljenik", zadire u fantazije o intenzivnoj dominaciji, podložnosti i nasilju. Nema namjere da se na njih djeluje, to su čiste fantazije, ali Anderson je rekla da bi se "činilo neiskrenim" ne uključiti ih jer postoje.

Ključni cilj knjige je vratiti narativnu kontrolu ženama, u društvu gdje pornografija tako često favorizira muški pogled i želje.

Zbirka je moderan pogled na revolucionarnu knjigu ženskih fantazija, ‘My Secret Garden‘, koju je objavila Nancy Friday 1973. godine.

‘Want‘  je sada dostupna u knjižarama.

A za sve ljubitelje i obožavatelje glumice, a sada i spisateljice, mali podsjetnik iz prošlosti. Pilot epizoda "Dosjei X" "Drawn" pojavila se na američkom kanalu Fox točno prije 31 godinu, 10. rujna 1993. U 218 epizoda i dva prilično prosječna, financijski ne osobito uspješna filma, agenti FBI-a Fox Mulder (David Duchovny) i Dana Scully (Gillian Anderson) istraživali su misteriozne pojave i događaje, negdje u tmurnoj, često kišnoj ili maglovitoj američkoj provinciji protkanoj paranojom i nadnaravnim ukazanjima.

image

Dosjei X, kultna serija 90-tih

20th Century Fox Television/Photo12 Via Afp
image

.

20th Century Fox Television/Photo12 Via Afp
image

.

20th Century Fox Television/Photo12 Via Afp
image

Mulder i Scully

20th Century Fox Television/Photo12 Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. rujan 2024 23:53