StoryEditorOCM
ShowbizS PETROVARADINA

Novosadski EXIT nastavlja na Hvaru! Svi kojima je Vojvodina daleko mogu partijati na otočiću Marinkovcu, evo detalja

Piše M. G.
24. srpnja 2024. - 15:24

Novosadski EXIT nastavlja ljetnu festivalsku sezonu na Jadranu u popularnom beach klubu na Hvaru – Carpe Diem Beach gdje će se 16. i 17. kolovoza održati Carpe Diem Moments. 

House maestro pod venecijanskom maskom Claptone, multitalentirani EDM DJ duo Nervo, škotski DJ i producent KC Lights, kao i najjači predstavnici hrvatske elektronske scene Matroda, Zimon i Outcome začinit će ljeto na spomenutoj adresi dvodnevnom zabavom ispunjenom plesom.

Dobro uigrana ekipa 24. Exit festivala s Petrovaradinske tvrđave seli na otok Marinkovac, samo nekoliko minuta vožnje brodom udaljen od grada Hvara, gdje će sredinom kolovoza prirediti nezaboravne partyje uz svjetski poznata DJ imena. Claptone, čije setove obavija misteriozna aura, je tijekom desetljeća duge karijere donio mnoštvo stiliziranih remiksa utjecajnih umjetnika kao što su Elton John, Dua Lipa, Depeche Mode, Pet Shop Boys, New Order, Florence & The Machine, Gorillaz, Gregory Porter, Disclosure, Faithless, Bastille, Hurts, Metronomy...

image

Duo Nervo

DJ pultom na Marinkovcu zavladat će i neodoljivi glazbeni duo, kraljice australske EDM scene, spisateljice, suradnice i sestre blizanke Nervo. Tražene i obožavane širom svijeta, nastupaju na najrazličitijim pozornicama, od onih na plažama Ibize do glavnih scena najvećih festivala uključujući Tomorrowland, Lollapaloozu, Creamfields, Balaton Sound, EDC, Electric Zoo, ULTRU... Sestre su prvobitno učvrstile svoje vještine pisanjem pjesama za izvođače kao što su Kylie Minogue, Ke$ha, The Pussycat Dolls, Afrojack, Steve Aoki i Armin Van Buuren, a njihova karijera okrunjena je i Grammy nagradom za klasik "When Love Takes Over”, napisanu za Davida Guettu i Kelly Rowland 2009. godine.

image

KC Lights

Programu Carpe Diem Moments pridružit će se i škotski multi-talentirani glazbenik, DJ i producent KC Lights, inače rezident na Ibizi, s nastupima u klubovima Amnesia, Hii, Pacha, Eden..., a dodatnu glazbenu podršku pružit će najsnažniji predstavnici ovdašnje elektronske scene -Matroda, Goran i Vice koji zajedno čine Outcome, te Zimon, jedan od najtalentiranijih DJ-eva i producenata u Hrvatskoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 15:40