StoryEditorOCM
ShowbizŽIVOTNA PRIČA

Ninčević nam otvorio dušu, progovorio o drami: Dok smo grmjeli s Thompsonom, događalo se nešto strašno. Bio sam na rubu

Piše Lenka Gospodnetić
22. kolovoza 2024. - 18:25
Dok smo izvodili ‘Ako ne znaš šta je bilo‘, odvijala se jedna od najtežih kriza u mom životu. Ne mogu vam reći detalje, ali bio sam ni živ, ni mrtav, priča nam Neno NinčevićPrivatni album

Najčešće je nevidljiv, ali oblikovao je zvuk života mnogih od nas. Njegove pjesme pjevušimo dok se tuširamo, uz njih smo plesali i plakali, prebolijevali nesretne ljubavi, ali i feštali.

On je Neno Ninčević, samozatajni glazbeni umjetnik, k tomu čovjek od pera, tekstopisac. On je "krivac" za bezbroj hitova iz minulih desetljeća, pop i zabavnih evergreena koji – po definiciji evergreena – i dalje žive. A on i dalje stvara...

Ponovno se publici "ukazao"; podsjetimo, nakon nastupa s bendom Tutti frutti više smo ga čuli (njegova djela) nego vidjeli likom, a onda se dogodio – Thompson.

Veliki povratak domoljubnog pjevača iz sjene je pod reflektore izvukao i Ninčevića, koji zajedno s Markom Perkovićem pjeva (u rekordnom roku himničku) "Ako ne znaš šta je bilo", a u taj su glazbeni projekt "utkane" i Hrvatske ruže, Ninčevićev novoformirani bend.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. kolovoz 2024 18:25