StoryEditorOCM
ShowbizOČI ŠIROM ZATVORENE

Nicole Kidman priznala da je jednu scenu s Tomom snimala tjednima: ‘Dosta smo uvježbavali u sobi, a onda...‘

Piše M.K./JL
24. srpnja 2024. - 20:48

Američka glumica Nicole Kidman prisjetila se snimanja filma "Oči širom zatvorene", na kojem je s njom radio i njen bivši suprug Tom Cruise. Nicole jako rijetko komentira brak s Cruiseom, ali je povodom 25. godišnjice filma otkrila kako im je bilo raditi zajedno, kao i surađivati sa Stanleyjem Kubrickom, piše Jutarnji list.

Kidman se u intervjuu za Los Angeles Times prisjetila jedne scene s Tomom koju su snimali tjednima.

"Bila je to scena s Tomom i sa mnom u kojoj ja počinjem pušiti joint na krevetu i gdje se smijem i vodim dugi monolog. Trebalo nam je puno tjedana. Dosta smo uvježbavali u sobi, a onda se Stanleyju to nije sviđalo. Onda smo to preradili i konstruirali kako je teklo snimanje. Nije bilo potrebe za žurbom", rekla je Nicole.

image

Film "Oči širom zatvorene"

Warner Bros./stanley Kubrick P/Collection Christophel Via Afp

Glumica je pričala i o tome kako je navedena scena naposljetku napredovala. "Bilo je jako puno pričanja. Kad smo Tom i ja krenuli raditi sa Stanleyjem, to je bilo u njegovom domu i nismo uopće išli na set u studio. Šest do osam tjedana je prošlo i razmišljali smo o tome hoćemo li ikada početi. I nismo započinjali. Postajalo nam je ugodno, toliko da smo počeli davati ideje", prisjetila se.

Potom je Nicole otkrila smatra li da je Stanley inspiraciju za likove Billa i Alice pronašao u braku nje i Toma te smatra li da je "sabotirao" njihov brak zbog veze njegovih likova. "Pretpostavljam da je sabotirao", rekla je pa dodala:

"Postojale su ideje koje su ga zanimale. Pitao je jako puno pitanja. Ali, imao je snažan osjećaj za priču koju je pričao. Sjećam se da je rekao: ‘Trokuti su teški. Morate biti pažljivi kad je u pitanju ljubavni trokut‘. Jer se jedna osoba mogla osjećati napadnutom od strane drugih. Ali, on je bio svjestan toga i znao je kako upravljati nama."

image

Film "Oči širom zatvorene"

Warner Bros./stanley Kubrick P/Collection Christophel Via Afp

Kidman je otkrila i da su ona i Tom tijekom snimanja filma živjeli u kamp prikolici, iako je njihov dom bio udaljen 10 minuta od seta. "Tom i ja smo dijelili prikolicu jer nam je Stanley rekao: ‘Ne možete dobiti svatko svoju. Ne možemo si to priuštiti‘. Tom je imao manje područje jer je upravljao stvarima. I igrao je igrice", ispričala je.

Nicole i Tom vjenčali su se 1990. godine. Dvije godine kasnije su posvojili kćer Isabellu, a onda 1995. i sina Connora. Razveli su se 2001. godine, a potom se Kidman 2006. udala za Keitha Urbana, s kojim ima dvije kćeri. Iste se godine Tom vjenčao s Katie Holmes, s kojom je bio do 2012. godine i s kojom je dobio kćer Suri, piše Jutarnji list.

image

Film "Oči širom zatvorene"

Warner Bros./stanley Kubrick P/Collection Christophel Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 18:23