StoryEditorOCM
ShowbizOBOŽAVANA SPLIĆANKA

‘Nema do iskrene emocije!‘: Jelena Rozga otkrila tko ju je rasplakao i koja je osoba sad stalno prati na koncertima

Piše SCENA SD
10. srpnja 2024. - 10:35

Jelena Rozga je proteklog vikenda održala dosad najveći koncert u Hercegovini. Gotovo 5 tisuća ljudi pjevalo je uglas s popularnom Splićankom, a prve dojmove nakon nastupa na rasprodanom mostarskom stadionu podijelila je s novinarom Gordanom Vasiljem za in Magazin.

Popularna Splićanka se vratila u grad na Neretvi nakon 14 godina i dvosatnim koncertom u trans bacila oko 5000 obožavatelja, oborivši rekord posjećenosti.

‘‘Vjerojatno ću sutra biti puno pametnija, ali sad samo mogu reći da sam najsretnija žena na planeti Zemlji‘ - bilo je prvo što je uzbuđena pjevačica rekla pred kamerama nakon silaska s pozornice.

image
Saša Burić/Cropix

Nevjerojatna mostarska publika rasplakala je emotivnu pjevačicu.

Jelena Rozga je nakon izvedbe pjesme ‘Lavica‘ potrčala u zagrljaj muškarcu! To nije bio Ivan Huljić

‘‘Kad vidiš te divne ljude ispred sebe, jednostavno se ne možeš suzdržat‘ i krenule su suze. I onda mi je jedna curica koja je bila u prvom redu, ima 11 godina rekla, ‘Možeš ti to Jele‘! I onda se i ona rasplakala. To je toliko divno, ima li išta ljepše od iskrene emocije? Nema‘‘ - kazivala je Jelena. 

Jelena je na mostarski koncert stigla u pratnji svoje najveće potpore, majke Marije.

image
Duje Klarić/Cropix

‘‘Mama mi donosi sreću. Ona kad ide sa mnom na koncerte uvijek bude ludilo, tako da sam joj rekla maloprije: Mama, od danas ideš sa mnom svugdje!‘‘, ispričala je Jelena. 

Rozga se može pohvaliti i trenutačno najvećim domaćim hitom ‘‘Lavica‘‘, koji je izvela na Melodijama Jadrana, a čija live izvedba u samo 15 dana ima više od milijun i 100 tisuća pregleda na YouTubeu.

‘‘Doslovno je nastala preko vikenda. Ja sam pročitala tekst i naravno suze, čim je tata u pitanju. Odmorila sam jedan dan glasnice, otišla u studio i bilo je nikad brže. I reakcije publike i sve ovo što se dešava oko ‘‘Lavice‘‘ je nevjerojatno‘‘, kaže Jelena. 

Miljenica publike nam je priznala da nije oduvijek imala nos za prepoznati hit.

‘‘Minut srca tvog‘‘, na primjer. Kad sam je prvi put čula, rekla sam: Ajme, šta je ovo?, ali ono... mladost, ludost‘‘ - nasmijala se na svoj račun.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. listopad 2024 13:50