Otkako je krajem 2021. pobijedio u MasterChefu, Ivanu Temšiću potpuno se promijenio život. Ne samo što je osvojio tu prestižnu titulu hrvatskog MasterChefa, kao i 200.000 kuna, već je i odmah počeo raditi posao koji voli, piše story.hr.
‘Od samog završetka MasterChefa bilo je svega, dobrih i loših stvari. Zaokupljen što privatnim, što poslovnim i fakultetskim obavezama, leta sam na sve strane, maksimalno se educirao i savjetovao što više, upijajući znanja sa svih strana.
Suočio sam se sa možda i malo prevelikim zalogajem za svoji prvi profesionalniji pothvat u životu, ali smatram da ću na taj način naučiti najviše, i izgraditi se profesionalnije na najbrži mogući način.
Novi boutique hotel, a la carte restoran, beach bar, za svakoga po nešto‘, napisao je Ivan na Instagramu u travnju prošle godine i otkrio da je dobio ulogu chefa u hotelu Marinus, nadomak Trogira, u sklopu kojega je restoran Oblica.
Ipak, ako je suditi prema njegovim objavama na društvenim mrežama, Ivan je u rujnu ove godine otvorio restoran u Splitu. Zove se ‘eVala 1903‘, a nalazi se na Matejuški.
Ivan je u vezi s Gabrijelom Runjić, koja mu je bila velika podrška i vjetar u leđa oko otvaranja novog restorana. Svojedobno je otkrio kako ju je osvojio.
‘Svojom osobnošću, smotanošću, ali i iskrenim osmijehom. Naravno da joj i kuham, ona prva ocjenjuje moje kreacije‘, kaže Ivan.