StoryEditorOCM
ShowbizGRIPE, 5. listopada

Neka je Zadranin, Mladen Grdović iz Splita otvara veliku slavljeničku turneju! Dovodi i goste, evo detalja spektakla

Piše SCENA SD
30. rujna 2024. - 08:55

Sve je spremno za koncertni spektakl Mladena Grdovića "Evo mene moji ljudi”, koji će se održati na Gripama u Splitu u subotu, 5. listopada, s početkom u 20 sati.

Splitski je koncert početak velike koncertne turneje kojom kralj zabavne glazbe i dalmatinske fešte obilježava 45 godina uspješne karijere.

Split se već uvelike priprema za ovaj koncertni spektakl od kojeg nas dijeli nešto manje od tjedan dana, a veliko Mladenovo slavlje pred najdražom splitskom publikom uveličat će i posebni gosti - Tiho Orlić, Učiteljice, Frano Pehar & Tarapana te Davor Borno. Uz njih, na koncertu će se pojaviti i gosti iznenađenja.

Svoj su zajednički dolazak na Mladenov koncert najavili i neki od naših najpoznatijih i najdugovječnijih glazbenih menadžera koji se okupljaju na ovom koncertnom slavlju kako bi čestitali Mladenu na važnom jubileju. Tako će se u publici naći Vladimir Mihaljek Miha, Ivica Bubalo, Damir Karaman, Branko Pajić i drugi.

‘Mladen je bastion Dalmacije‘

"Mladen je zadnji bastion Dalmacije! Nakon Miše, Olivera i Hrnića, trebamo ga čuvati kao oči u glavi!“, istaknuo je Ivica Bubalo ususret dolasku na Mladenov koncert. A Mladenu su uspješan koncert poželjele i brojne kolege.

"Dragi Mladene, legendo naša, čestitam ti 45 godina uspješne karijere i moje će srce biti s tobom sljedeće subote, u mome Splitu. Neka koncert na Gripama bude lipi i veliki spektakl”, poručila je Mladenu Lidija Bačić.

"Želio bih Mladenu ovim putem javno čestitati 45 godina velike karijere i ostavštine lipih pisama. Želim mu od srca još puno godina lipe karijere“, poručio je u svojoj čestitci Alen Nižetić, a čestitkama se pridružio i Zlatko Pejaković.

"Žao mi je što i ja ne mogu zapjevati s vama na Gripama. Čestitao bih Mladenu od srca i poručio publici – koncert na Gripama će biti prava fešta, zato dođite i ludujte s Mladenom”, poručio je Zlatko Pejaković koji će biti Mladenov gost na drugom koncertu u sklopu slavljeničke turneje, 11. listopada u Osijeku.

A nakon osječkog koncerta, slavljenička turneja Mladena Grdovića "Evo mene moji ljudi” nastavit će se 15. studenog u Karlovcu, 23. studenog u Rijeci i 30. studenog u Čakovcu.

‘Evo mene moji ljudi...‘

Uz aktualni hit Mladena Grdovića "Sveta zemlja Dalmatina” koji je osvojio srca publike u rekordnom roku, Mladen je kroz godine svojoj vjernoj publici darovao niz bezvremenskih hitova.

Pjesme kao što su "Evo mene moji ljudi”, "Dalmatinac sam”, "Nije u šoldima sve”, "Oči boje lavande”, "Tu je moj dom”, "Bolje živim nego ministar”, "Sve za ljubav”, "Bacit ću mandolinu” i mnoge druge ispisale su povijest hrvatske zabavne glazbe, a sve će ih splitska publika imati priliku čuti na velikom koncertu na Gripama u subotu, 5. listopada.

Sve Mladenove ljubavne pjesme kao i one koje su posvećene moru, njegovoj Dalmaciji i bogatom kulturnom nasljeđu dalmatinskog kraja obilježile su njegovu bogatu karijeru, pa u posljednja četiri desetljeća, gotovo da nema fešte na kojoj se ne pjeva neka od njegovih pjesama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. rujan 2024 09:06