StoryEditorOCM
ShowbizSVADBENA ZVONA

Nakon sina Antonija, udaje se i kćer Aljoše Asanovića, Anamarija: evo gdje će biti djevojačka večer dizajnerice

Piše I. P.
14. rujna 2024. - 17:47

Splitska modna dizajnerica Anamarija Asanović na društvenim mrežama otkrila je da slavi djevojačku večer s prijateljicama na Visu. 

Prošli vikend oženio se njen brat Antonio Asanović za organizatoricu vjenčanja Josipu Skoblar, koja je također kći proslavljenog nogometaša Josipa Skoblara. Anamarija je tad bratu dizajnirala vjenčano odijelo.

Anamarija je s prijateljicama pozirala s obručevima na glavi, na kojima piše "bride babes", dok ona ima obruč na kojem piše "bride".

Anamarija je 2016. rodila kćer iz veze s partnerom Marinom Siriščevićem. 

Vezu s zadarskim ugostiteljem Ivanom Karačićem, kći legendarnog nogometaša Aljoše Asanovića započela je prošlog proljeća. 

"Ono što mogu reći jest da se pojavio onaj pravi. U vezi smo od početka proljeća i sretni smo. Mogu reći da me osvojio iskrenošću, to je ipak vrlina koja se najviše cijeni", rekla je tad za Story.

Ranije je za InMagazin ispričala kakvog partnera priželjkuje. 

"Ja bih voljela da je neka osoba koja je isto radišna. Da mu nije strano raditi i nije mu strano improvizirati. Gdje ima ljubavi, ima i volje, gdje ima volje, ima i želje. Tako da se sve to da iskombinirati. Ali bih možda najviše voljela nekog tko bi uz mene rastao i ja uz njega", rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. rujan 2024 18:02