StoryEditorOCM
ShowbizNEMA GA

Nakon otkazivanja koncerata u Beču zbog terorističke prijetnje Taylor Swift je sama: svi se pitaju gdje je Travis Kelce?

Piše SCENA SD
11. kolovoza 2024. - 12:11

Taylor Swift (34) morala je otkazati tri planirana koncerta u Beču zbog najave terorističkog napada. U ovom teškom vremenu pjevačica može računati na podršku svog partnera Travisa Kelcea (34) ali samo izdaleka. Naime, sportska zvijezda Kansas City Chiefsa također mora ispuniti svoje dužnosti.

Kako izvještava "US Sun", Kelce je navodno tješio svoju partnericu telefonom nakon što su se pojavile vijesti o planiranom napadu. "Travis je vrlo brzo kontaktirao Taylor i razgovarao s njom neko vrijeme kako bi je podržao i vidio kako joj ide u ovoj napetoj situaciji", rekao je izvor tabloidu. "Nakon tako intenzivnog dana i ove zastrašujuće situacije, učinio je sve što je mogao da se osjeća bolje i pokušao ju je nasmijati."

image

Taylor Swift

Jeff Pachoud/Afp

Travis  je prošlog četvrtka viđen uz Patricka Mahomesa (28) u trening kampu  za novu NFL sezonu, koja počinje 5. rujna.  On "neće dobiti nikakvo dodatno slobodno vrijeme jer sezona počinje za mjesec dana", nastavio je izvor.

"Taylor zna da je meta i to je prihvatila. Ne želi dopustiti da joj ova turneja bude uništena." Pjevačica će "nastaviti živjeti svoj život i veseli se svojim nastupima u Londonu i utakmicama KC-a ove sezone". Planirani napad pokazao je paru "ono što je važno u životu, bio je to poziv na buđenje da bi trebali uživati u životu punim plućima".

image

Taylor Swift

Robin Van Lonkhuijsen/Anp Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. listopad 2024 13:20