StoryEditorOCM
ShowbizJAČA OD PREDRASUDA

Mučila se u dva braka s najbogatijim čovjekom svijeta, bilo je loše! Opet se zaljubila, a brutalne osude su pljuštale

Piše SCENA SD
25. lipnja 2024. - 11:32

Bivša supruga najbogatijeg čovjeka na svijetu, Elona Muska, glumica Talulah Riley, ponovno je uplovila u bračne vode i udala se za glumca Thomasa Brodyja Sangstera, zvijezdu trilogije "Trkač u labirintu", kao i serija "Kraljičin gambit" i "Igra prijestolja".

Tallulah i Thomas zavjetovali su se na vječnu ljubav na romantičnoj ceremoniji na seoskom imanju u Hartfordshireu. Talulah je blistala u dugoj satenskoj bijeloj haljini, a glumac se odlučio za otkačeni styling primjeren ozračju briotanskog ladanja, hlače na pruge, bijeli cvjetni prsluk i dugi plavi frak.

Inače, par se zaručio 2023. godine, kad je vijest o zarukama, upravo na mreži X u vlasništvu svog bivšeg muža Elona Muska, objavila zaljubljena Talulah.

“Tako sam sretna što mogu objaviti da smo se nakon dvije godine veze Thomas Brody Sangster i ja zaručili”, napisala je tada Tallulah Riley.

image
Frederic J. Brown/Afp

Veza ovog para od samog početka izazvala je puno pažnje i često neprimjerene i zlobne komentare.

Thomas Brody Sangster je 34-godišnjak i pet godina je mlađi od Talulah, no zbog svog izrazito dječačkog izgleda doima se puno mlađi od toga, pa su im mnogi zamjerali da "izgledaju kao starija sestra i mlađi brat", kao "sin i majka"...

No Talulah je u Thomasu očito našla pravu srodnu dušu i ljubavni spokoj, pa nije dopustila da je zlobni komentari pokolebaju.

Glumica je, naime, prije udaje za Sangstera bila dva puta u braku - oba puta s Elonom Muskom! Njihov prvi brak trajao je od 2010. do 2012. godine, kad su se razveli.

image

Elon Musk i Talulah Riley kao bračni par 2014. na Vanity Fair Oscar Partyju

Adrian Sanchez-gonzalez/Afp

Opet su se spojili već iduće godine, 2013., i ponovno stupili u brak koji je, iz drugog pokušaja, potrajao tri godine. Konačno su se razišli 2016. godine.

"Razdvojili smo se na neko vrijeme kako bismo vidjeli hoće li razlaz išta učiniti, ali nažalost nije", objasnio je u jednoj izjavi milijarder Elon Musk, čije se bogatstvo procjenjuje na 200 milijardi dolara. Tallulahino bogatstvo iznosi oko 40 milijuna dolara, dok se ono njezina novopečenog supruga procjenjuje na tri milijuna dolara.

image

Thomas Brodie-Sangster kao maneken na Pradinoj reviji u Milanu 2022. godine

Miguel Medina/Afp
image
Justin Tallis/Afp
image

Talulah Riley snimljena kao mlada britanska glumica u usponu 2009.

Max Nash/Afp
image

Thomas Brodie Sangster poznato je lice iz sjajnog dječjeg filma ‘Nanny McPhee‘ iz 2006.

Working Title Films/three Stra/Collection Christophel Via Afp
image

Thomas Brodie Sangster

Twentieth Century Fox/temple H/Collection Christophel Via Afp
image

Talulah Riley u filmu ‘Bloodshot‘ iz 2020.

Sony Pictures Entertainment - Bo/Collection Christophel Via Afp
image

Talulah Riley i Vin Diesel u filmskoj sceni

Sony Pictures Entertainment - Bo/Collection Christophel Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 13:58