StoryEditorOCM
ShowbizRoko Blažević

Mladi splitski pjevač: Na hrvatskoj sceni, za razliku od srpske, teško ćeš se probiti i opstati ako nisi član neke ekipe

Piše SCENA SD
4. rujna 2024. - 17:05

Mladi splitski pjevač s američkom adresom Roko Blažević, koji nas je 2019. predstavljao na Euroviziji, gostovao je u showu kod Nemanje Kovačevića srpskom na Hype TV-u i dao neuvijenu dijagnozu hrvatske glazbene scene. 

- Hrvatska scena, za razliku od srpske, je scena di ti ako nisi član neke ekipe teško je da ćeš se probiti i da ćeš opstati, šta je još gore - rekao je Blažević.

@hypetelevizija CHITCHAT | Roko je Nemanji otkrio kakvo je stanje na hrvatskoj muzickoj sceni... Emisiju pogledajte na nasem kanalu #hypetv ♬ original sound  - HYPE TV

- Meni se dogodilo to da je nakon Eurosonga opet bila borba odjednom, šta je i u redu da ti radiš i zavrjeđuješ svoje mjesto pod zvijezdama. Ali, puno je tu nekih timova, klanova, koji jednostavno određuju kako će stvari bit i to je jedna stvar koja me dosta mučila u Hrvatskoj šta se tiče toga da nisam bio zadovoljan - dodao je Blažević i nastavio.

- Radim to šta volim i mislim da to radim kvalitetno, a ne otvaraju se vrata i onda sam rekao "pa vidi, ciao" - zaključio je Blažević koji je ove godine nastupio na koncertu "Trag u beskraju" u čast Oliveru i tad je dao mini-intervju za "Slobodnu" (pročitajte ovdje).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2024 05:50