StoryEditorOCM
ShowbizZdravka Bulić

Mate Bulić više od 40 godina zaljubljen je u istu ženu, evo kako izgleda njegova samozatajna supruga

Piše Scena SD
6. rujna 2024. - 22:46

Mate Bulić već je četiri desetljeća u sretnom braku sa svojom suprugom Zdravkom.

Unatoč njegovoj slavi, ona se uvijek držala po strani, ali s pjevačem se nekoliko puta pojavila u javnosti, piše Dnevnik.hr.

67-godišnji Mate svoju partnericu upoznao je još u osnovnoj školi. Za bezuvjetnu ljubav koju mu je pružala svih ovih godina, zahvalio joj je i pjesmom "Hvala ti za sve", koju joj je posvetio još 2011.

image

Mate Bulić i suruga Zdravka

Tom Dubravec/Cropix

"Moj suprug mene uvijek iznova iznenadi, gane me do suza, nemojte me, sad ću se rasplakati jer je početak koncert počeo mojom pjesmom‘‘, rekla je jednom za IN magazin.

"Od prvog dana do dana današnjeg je uvijek bila uz mene i bila mi je najveći vjetar u leđa‘‘, dodao je Mate.

Sudbina ih je spojila na jednoj seoskoj zabavi u Hercegovini. Ondje je Zdravka kao tinejdžerica odlazila tijekom ljetnih praznika. Bračni par vjenčao se u Matinu rodnom selu, a na vjenčanju ime je pjevao i pokojni Kemal Monteno.

Mate i Zdravka u braku su dobili dvije kćeri, Katju i Anu.

image

Mate Bulić i suruga Zdravka

Tom Dubravec/Cropix

‘‘Odgajala je djecu, meni je uvijek bilo skuhano, oprano. Ona je ta koja je sve dočekivala i – što je najbitnije – davala mi potporu u svakom trenutku govoreći mi da mogu. Tako je i nastala jedna moja pjesma koju je napisao moj kum Marko Perković Thompson, a koja se zove ‘‘Hvala ti za sve‘‘, rekao je svojevremeno Bulić za Večernji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 22:47