StoryEditorOCM
ShowbizŠOK RAZVOD

Marija Ančića od ljeta ne viđaju u Splitu sa suprugom, liječnicom Milom Fabris, iselila se iz njihovog njujorškog doma

Piše Ivana Prgomet
10. listopada 2024. - 15:05
Mario Ančić bio je jedan od najboljih hrvatskih tenisača. Uz Gorana Ivaniševića, Nikolu Pilića i Željka Franulovića jedan je od četiri šampiona sa splitskih FirulaJakov Prkić/Cropix

Mario Ančić, koji godinama živi i radi u New Yorku, ljetos je kao i obično bio u Splitu. Njegova omiljena destinacija su Firule gdje je stasao u jednog od najboljih hrvatskih tenisača, no suprugu, također Splićanku, anesteziologinju Milu Fabris, ovo ljeto nisu vidjeli s njim. Kako doznajemo, Mila se iselila iz njihovog njujorškog doma, a kad smo jučer nazvali Marijevog oca Stipu kratko nam je o sinovom razvodu rekao: "To ćete morati vidjeti s njim". 
Ančić je za Gloriju potvrdio kako su se on i Mila razveli prije godinu dana, a da je razvod prošao mirno i civilizirano. 

Oni koji poznaju bivše supružnike kažu da su Mario i Mila bili fenomenalan par. 

- Mladi ljudi bez koji su se voljeli i bez ikakvih repova prošlosti. Razlog razvoda nije treća osoba, već jednostavno nisu funkcionirali. Možda se nisu snašli u New Yorku kao par, daleko od kuće. Svakako razlog razvoda nije treća osoba - kažu nam upućeni. 

image
Duje Klarić/Cropix

Mila i Mario vjenčali su se prije tri godine u Rovinju. Obred je bio u crkvi sv. Eufemije, a svadba u krugu najuže obitelji te kumove u stanciji Meneghetti. Vjenčao ih je don Jakov Rađa kojeg Mario poznaje godinama, a za kumove su odabrali odvjetnicu Katarinu Puljić i Antu Kušurinu, bivšeg veslača, Marijeva bliskog prijatelja i poslovnog suradnika koji s obitelji živi u Connecticutu. Mladenka je nosila vjenčanicu eNVy room, a prvi ples im je bila pjesma “Moje zlato” Petra Graše.

Nakon vjenčanja otputovali su natrag u Ameriku gdje je Mario studirao na njujorškom Sveučilištu Columbia, a danas radi kao investicijski bankar u New Yorku.

image

 

 

Zvonko Pavić/Cropix

Mario Ančić bio je jedan od najboljih hrvatskih tenisača. Uz Gorana Ivaniševića, Nikolu Pilića i Željka Franulovića jedan je od četiri šampiona sa splitskih Firula. Zbog zdravlja, 2007. mu je dijagnosticirana mononukleoza te problemi sa srcem i štitnjačom, nakon brojnih sportskih uspjeha i bronce na Olimpijskim igrama, tenisku karijeru je napustio s 27 godina.

Mila Fabris bila je manekenka Tihane Harapin Zalepugin, a domaći modni dizajneri kažu da je bila velik profesionalac. 

Mila i Mario upoznali su se na Marjanu trčeći 2017. godine. Uz atraktivan izgled i visoko obrazovanje kao i što je njegovo, Mario je završio Pravni fakultet u Splitu, Mila je Marija osvojila zdravim načinom života. Prijateljstvo je ubrzo preraslo u ljubav, no u braku ipak nisu opstali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. listopad 2024 15:11