StoryEditorOCM
Showbizodmor na Sardiniji

Margot Robbie gušta u našem susjedstvu: raskopčala je bijelu košulju kako bi ponosno pokazala trudnički trbuh

Piše M.Ka/JL
28. kolovoza 2024. - 12:53
Margot Robbie i Tom AckerleyCiaopix/Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Ciaopix/Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Glumica Margot Robbie ovih je dana stigla na ljetovanje na Sardiniji. Na odmoru joj se pridružio suprug, producent Tom Ackerley, s kojim čeka prvo dijete.

Margot i njezinog supruga su snimili fotografi, a ona je u ležernoj kombinaciji pokazala svoj trudnički trbuh. Glumica je nosila crne hlače i bijelu košulju koju je raskopčala kako bi naglasila trbuh. Sve je upotpunila crnim natikačama, torbicom, šeširom i sunčanim naočalama, piše Jutarnji.

image
Ciaopix/Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Ciaopix/Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Da je glumica trudna saznalo se početkom srpnja. S Tomom je tada bila na jezeru Como, a za tu je prigodu Margot nosila bijeli kratki top u kojem je pokazala trudnički trbuščić. Kratko nakon je par bio i na Wimbledonu gdje je ona naglasila svoj trbuščić u bijeloj haljini.

Inače, Robbie i Ackerley su se upoznali 2013. godine na setu filma "Suite Francaise". Margot je u filmu imala sporednu ulogu, a Tom je radio kao asistent. Filmska ekipa se tijekom snimanja toliko zbližila da su svi počeli živjeti skupa. Iznajmili su imanje u jednoj londonskoj četvrti, a pazili su na to da ga može priuštiti i najslabije plaćen član ekipe. Margot i Tom su tada skrivali svoju vezu, ali se za istu brzo saznalo.

image

Supružnici na Wimbledonu

Andrej Isakovic/Afp

"Držali smo to u tajnosti. Zato što to zapravo nismo shvaćali ozbiljno. Kao samo smo prijatelji, samo smo prijatelji, a onda su svi saznali... Bilo je dramatično. Neću ulaziti u detalje, ali naša se kuća na trenutak pretvorila u ‘The Jerry Springer Show‘. No, onda se sve sleglo i sve je bilo dobro", rekla je jednom prilikom Margot.

Par se 2016. godine vjenčao na intimnoj ceremoniji, a godinu dana kasnije su se preselili u Los Angeles.

image
Frederic J. Brown/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 11:05