StoryEditorOCM
ShowbizĆAKULA UZ TECHNO

Mama Damira na Ultru je dolazila s djecom, sad partija s prijateljem iz Švedske! Redarke iz Solina otkrile za čime žale

Piše Petar Čikeš
13. srpnja 2024. - 21:33

Armina van Buurena, Deborah de Lucu i Maddixa večeras će zamijeniti Martin Garrix, Vintage Culture i Axwell. Publika se na podiju pred DJ-evima nije promijenila. Partijaneri su, osim onih nepopravljivo intoksiniranih tijekom prve večeri, sa istim žarom nahrupili na splitski Park mladeži, na drugu večer Ultra Europe festivala.

Počela je druga večer Ultre! Jessica i Allina u Split su došle iz dalekog Brazila, u Hrvatsku ih je dovela ljubav

Da sve i druge večeri festivala prođe u najboljem redu brinu se vrijedni redari, policajci i bolničari.

Noemi i Lani, 20-godišnjim Solinjankama, ovo je prva godina da na Ultru dolaze u ulozi redarki. Zatekli smo ih u prepoznatljivim narančastim prslucima u Ulici hrvatske mornarice.

- Prva noć je bila spektakl, ali žaj nam je šta nismo mogle partijat. I šta su nas bolile noge od 10 sati stajanja! Valjda ćemo se dogodine uspit organizirat da idemo... - priznaju svoju želju djevojke.

Najtužnija fotografija s ‘Ultre‘ slomit će vam srce: ‘Stajao sam tu cijelu večer i dali su mi jedva 10 eura...‘

Najokorjelili partijaneri počeli su dolaziti već u 20 sati, kad je službeno počeo program druge večeri Ultre, iako se prava navala očekuje nešto kasnije. Među njima su bili i Kinezi amerikaniziranih imena, Jason i Jackie, koji su došli iz dalekog Nanjinga.

image

Jason i Jackie su došli iz dalekog Nanjinga: Za Hrvatsku smo prvi put čuli prije četiri godine

Petar Čikeš

- Ovo nam je prvi put da smo u Hrvatskoj. Čuli smo za vašu državu prije četiri godine i to vezano baš za ovaj festival. Obilazimo ih svake godine po raznim kontinentima. Jedva smo čekali da sinoć nastupi Armin van Buuren. A večeras najveća očekivanja imamo od Martina Garrixa!

Modni spektakl oko Parka mladeži, partijanerice su dale sve od sebe! Koja će ponijeti titulu Miss Ultre Split?

Potom se pred glavnim ulazom pojavio veseli hrvatsko-švedski dvojac, Damira i Thomas. Damira Maričić je Hrvatica, koja pola godine provodi u SAD-u, a pola u Hrvatskoj. Za razliku od svog prijatelja, Šveđanina Thomasa, kojem druga večer Ultre predstavlja prvo festivalsko iskustvo, Damira je partijanerski veteran.

image

Damira Maričić je Hrvatica, koja pola godine provodi u SAD-u, a pola u Hrvatskoj. Za razliku od svog prijatelja, Šveđanina Thomasa, kojem druga večer Ultre predstavlja prvo festivalsko iskustvo, Damira je partijanerski veteran

Petar Čikeš

- Prethodnih ljeta zajedno sam s mojom djecom išla na Ultru i svake godine bude odlično! Ove godine će sigurno biti jednako dobro - sigurna je.

Njen prijatelj Thomas bio je nešto oprezniji u izjavama, iako je smješak na njegovom licu upućivao na dobar predosjećaj.

Kao ni prethodnih godina, Ultra sasvim sigurno nijednog posjetitelja, bez obzira koji put dolazio na najpoznatiji splitski festival, neće ostaviti ravnodušnim.

image
Božidar Vukičević/Cropix
image
Božidar Vukičević/Cropix
image
Božidar Vukičević/Cropix
image
Božidar Vukičević/Cropix
image
Božidar Vukičević/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. rujan 2024 08:56