StoryEditorOCM
ShowbizNITKO NIJE ZNAO

Majka joj se drogirala dok je bila trudna, bivši je vjerovao da je reinkarnacija njenog slavnog oca; Postala je majka

Piše SCENA SD
29. rujna 2024. - 17:06

Kći Kurta Cobaina, 32-godišnja Frances Bean Cobain, i njen suprug Riley Hawk postali su roditelji.

Par je 17. rujna dobio sina, a veliku vijest tek su sada podijelili s javnosti. Frances je na Instagramu objavila galeriju crno-bijelih fotografija na kojima su prikazani njihovi prvi zajednički trenuci. Sinu su dali ime Ronin Walker Cobain Hawk, a majka ga je nazvala ‘najljepšim dječakom na svijetu‘, piše Mondo.

Frances je tom prigodom napisala: "Dobro došao na svijet najljepši sine. Volimo te više od svega." Također je podijelila objavu uz priču dodajući "Beautiful Boy" Johna Lennona. Ni najbliži nisu znali da je trudna.

Kako piše Story.hr, prije njega bila je u braku s glazbenikom Isaiahom Silvom, i to manje od dvije godine, a brak je neslavno završio nakon svađe zbog gitare koja je pripadala prerano preminulom Kurtu.

image
Valerie Macon/Afp

Međutim, ono što je bizarno je to što je Isaiah navodno vjerovao da je on Kurtova reinkarnacija.

Kurtova udovica Courtney Love je 2019. zatražila da se Isaiah podvrgne psihijatrijskom pregledu jer je htjela dokaz da je bivši muž njene kćeri ima zastrašujuću opsjednutost njenim ocem, za pomoć u pravnoj bitci prilikom razvoda.

image

Frances Bean Cobain I Kurt Cobain

/Shutterstock

Za Frances Bean Cobain djetinjstvo nije bilo nimalo lagano. Njena majka Courtney je bila optužena da je za vrijeme trudnoće uzimala kokain. Kasnije je to i priznala. A otac joj je počinio samoubojstvo prije njenog drugog rođendana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. rujan 2024 17:10