StoryEditorOCM
Showbizgenijalna zabava

Magazin i Šušnjara na Sustipanu napravili pravi spektakl! Na jednom od njoj posljednjih koncerata publika ‘podivljala‘

Piše Marina Knežević Petković
3. kolovoza 2024. - 01:03

Nakon što je Danijela oduševila publiku svojim hitovima i emotivnim izvedbama, atmosfera je dosegnula vrhunac kada je na binu stupila Andrea Šušnjara s grupom Magazin. Publika je s oduševljenjem dočekala Andreu i članove Magazina, a energija na pozornici je bila zarazna. Magazin je započeo svoj nastup hitovima: Gutljaj vina, Ljube se dobri,loši,zli, Tamara, Balkanska ulica, Kad bi bio blizu, Piši mi...

Svi ih znamo i volimo, a Andrea je svojom mladenačkom energijom, jakim glasom i karizmatičnom prisutnošću dodatno podigla atmosferu. Pjesme su se nizale jedna za drugom, a publika je pjevala uglas s bendom, stvarajući posebnu vezu između izvođača i fanova. Njihov nastup je bio dinamičan, pun emocija i energije, te je pokazao zašto su Magazin i dalje jedan od najomiljenijih bendova na ovim prostorima.

Koncert je bio pravi spektakl, ispunjen nostalgičnim trenucima i novim hitovima, a završio je ovacijama i dugotrajnim pljeskom. Večer na Sustipanu bila je dokaz da glazba ima moć ujediniti ljude i stvoriti nezaboravne uspomene.Andrei je ovo jedan od posljednjih koncerata u sastavu kultnog Magazina, te od rujna započinje solo karijeru. Tko će biti njezina nasljednica, osma pjevačica grupe, još ne znamo, ali sigurni smo da će nam nedostajati Andrea i njen razigran duh i zarazna energija.

image
Nikola Vilić/Cropix
image
Nikola Vilić/Cropix
image
Nikola Vilić/Cropix
image
Nikola Vilić/Cropix
image
Marina Knežević Petković
image
Marina Knežević Petković
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2024 19:20