StoryEditorOCM
ShowbizEUFORIJA NA KONCERTU

Lepa Brena na Krku izbacila noge koje su je proslavile osamdesetih: Evo što jede za vitku liniju i u 63. godini

Piše I. P.
13. srpnja 2024. - 18:11

Lepa Brena sinoć je u klubu Diamond na Krku energičnim nastupom rasplesala publiku. Ni najtopliji dan u godini, ni opći prometni kolaps zbog njezinog koncerta nisu spriječili tisuće obožavatelja da strpljivo čekaju u redu i dođu na njen koncert. Pjevala je više od dva sata uglas s publikom, plesala i svako malo bila prekidana ovacijama. Pjevačica se usred koncerta i spuštala među ljude kako bi se izgrlila s obožavateljima, dirnuta njihovim euforičnim reakcijama.

image

Lepa Brena na Krku

Promo

- Kakva čarobna noć, kakvi divni ljudi, kakva nezaboravna atmosfera... Nema veće nagrade za nas pjevače nego kad od publike dobiješ ovakav fantastičan dočeka - istaknula je Brena koja u prosincu priprema koncerte četiri dana zaredom u zagrebačkoj Areni. 

Tijekom koncerta pokazala je i istesanu liniju i vitke noge koje su je i proslavile osamdesetih, a nedavno je otkrila i što radi kako bi ostala vitka i u 63. godini.

image

Lepa Brena na Krku

Promo

- Ujutro sam obično jela jedno ili dva jajeta. Gledala sam da to budu organska jaja. Za ručak je obično bila nekakva posna juha bez masnoće i rezanaca. U stvari je to bila voda u kojoj se samo blanširalo povrće, a ne kuhalo do besvijesti da ne dobijete niti jedan vitamin iz cijele priče. Tu je obavezno bilo i neko meso koje je bilo na grillu ili je bilo kuhano. Za večeru je to bio komad ribe ili mesa, uz salatu - ispričala je Brena za Blic.

image

Lepa Brena na Krku

Marin Cuk Vurnek
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 01:06