StoryEditorOCM
ShowbizDALEKO OD ISTINE

Lasagna otkrio u koga se zaljubio! Prekinuo je tračeve da je Huljiću okrenuo leđa jer mu je ‘ispod časti‘, evo što kaže

Piše SCENA SD
3. srpnja 2024. - 09:02

Znate kako to vide. Više puta izgovorena laž (ili pretpostavka) u jednom se trenutku prihvati kao istina.

Tako su mnogi, nakon što je Baby Lasagna, 10-ak dana uoči planiranog nastupa na Melodijama Jadrana, Tonču Huljiću "otkazao suradnju", jer se nova pjesma Madre Badesse, u kojoj je trebao gostovati, podudarala s terminom izlaska novog singla "and I", to krenuli tumačiti na način: "Aaaa... od*eba je Huljića!", "Ispod časti mu je", "Neće Lasagna u estradu"... ili "Lasagna je gotov! Kad je otkazao Huljiću, ništa od njega", "Pogriješio je"...

Zapravo, čini se da se ništa od toga nije dogodilo, a to je i svojim zadnjim komentarom na ovu temu potvrdio i sam Marko Purišić, gostujući kod svoje (omiljene) voditeljice Mojmire Pastorčić u RTL Direktu.


Upitan je li mu krivo što nije došlo do sutradnje s Tončem Huljićem, Baby Lasagna je odgovorio:

"Nije mi krivo, da je trebalo bit‘, bilo bi. Ali, mislim da će se dogodit‘, ako se treba dogoditi. Kad je izlazila ova moja singlica ‘and I‘, u isto vrijeme je trebala izići i njegova, to se jednostavno kosilo i nije imalo nikakvog smisla...".

image

Pjero, Tonči Huljić i Madre Badessa nastupili su na ‘Melodijama‘ bez Baby Lasagne

Nikola Vilić/Cropix

Na Mojmirinu dosjetku "sad imaš posla s Gršom, pa onda ne stigneš s Huljićem", Baby Lasagna je uzvratio: 

"Vidjet ćemo, ali ja se nadam da da, da će biti".

Naša Eurosong zvijezda ostala je, kao i mnogi, potpuno očarana triljskim reperom Gršom. Upoznali su se prije nastupa u Primoštenu, a Purišić nije skrivao koliko ga je vladar glazbenih kanala i koncertnih pozornica očarao.

"Ja sam se zaljubio u njega! Super dečko, super lik, prolazimo jako slične stvari, ful skroman, normalan, i nakon što smo se upoznali, ja sam totalno za suradnju!" - potvrdio je Lasagna u RTL Direktu svoje, ali i želje nebrojenih fanova i Grše i Lasagne.

"Ja sam se iznenadio kako je eksplodirala ta naša zajednička slika!" - nasmijao se, te komentirao kako izgleda gledati Gršin nastup i reakcije publike.

"Kad on izađe na stejdž, to je opći kaos! Svi, ali apsolutno svi skaču, pjevaju. Pričali smo o istom problemu, da se obojica na sceni zaletimo, počnemo skakat‘, ostajemo bez daha, znači iste stvari prolazimo..." - zaključio je, ne skrivajući koliko je u Grgi Šipeku, što je Gršino puno ime, pronašao srodnu dušu.

image

Baby Lasagna kod Mojmire Pastorčić u RTL Direktu

Screenshot RTL

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. srpanj 2024 10:04