StoryEditorOCM
Showbizkao s modne piste

Kraljica Letizia ima bogatstvo, a bira haljinu od 149 dolara i izgleda kao avion; znamo gdje je možete kupiti

Piše SCENA SD
24. rujna 2024. - 13:07

Kraljica Letizia, majka princeze Leonor (18), nasljednice španjolskog prijestolja, i infante Sofije (17), po pitanju mode ne zna za greške.

Divna Španjolka izgledala je kao da je sišla s modne piste u haljini s potpisom švedskog modnog giganta H&M-a. Bez sumnje je bila zvijezda crvenog tepiha u Madridu u chic kreaciji na otvaranju Kraljevskog kazališta u Madridu, piše tportal.hr.

Lijepa brineta, koja je prije ulaska u španjolsku kraljevsku obitelj bila uspješna novinarka, mamila je poglede u minimalističkoj, no vrlo efektnoj haljini popularnog high street brenda, dobro poznatog po svojoj trendi odjeći pristupačnih cijena.

Letizia, koja se baš poput Kate Middleton ne ustručava obući istu odjeću više puta u javnim prigodama, odlučila se za nešto već nošeno - midi haljinu iz H&M-ove kolekcije Conscious 2018. koja trenutno košta 149 dolara

image
Europa Press/abaca/Abaca Press/Profimedia/Europa Press/abaca/Abaca Press/Profimedia

Inače, u ovoj elegantnoj haljini bez rukava, koja je istaknula njezinu preplanulu put i skladnu figuru, markantnu smo 52-godišnjakinju prvi put vidjeli na dodjeli nagrada u Gironi prošle godine.

I dok je 2023. unikatno ukrašenu kreaciju stilizirala srebrnim salonkama, ove se godine jedna od najstajliš kraljica odlučila za udobniju varijantu te ju je uparila sa zlatnim sandalama s blok petom (Aquazzura), modelom koji u posljednje vrijeme najčešće nosi.

Stajling bez greške upotpunila je chic zlatnim clutchem s potpisom domaćeg brenda Margit te elegantnim dugim bobom, ukrašenim srebrnim vlasima koje se ni ne trudi skrivati, dok joj je make up bio glamurozan.

Modnu kombinaciju, za koju je dobila samo komplimente, zaokružila je velikim naušnicama ringovima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2024 13:07