StoryEditorOCM
ShowbizDOBRO SU SE SNAŠLI

Koja je poveznica Alke Vuice, Rišpeta i Martina Sinkovića? Proslavljeni veslač i supruga zaplivali su u novim vodama

Piše scena sd
21. listopada 2024. - 14:28

Naš proslavljeni veslač Martin Sinković i njegova supruga Manuela našli su se nedavno u jedno potpuno neočekivanoj situaciji. Naime, njih dvoje su glavne zvijezde spota nove pjesme Rišpeta "Zaboravi".

Nova pjesma donosi nostalgičnu ljubavnu emociju Rišpeta koja će zasigurno osvojiti srca publike. Ovu prekrasnu baladu, prožetu ljubavlju i nostalgijom, potpisuje poznati skladatelj Pero Kozomara, čije note vraćaju slušatelje u prošlost, evocirajući osjećaje koje će mnogi prepoznati.

image
Rišpet

Tekst pjesme potpisuje neponovljiva kantautorica Alka Vuica, majstorski je dočarala osjećaj izgubljene ljubavi, dok je Leo Škaro svojim aranžmanom ovoj pjesmi dao dodatnu emotivnu snagu koja nas odvodi na putovanje kroz sjećanja i neizgovorene riječi.

image
Rišpet
image
Rišpet

"Zaboravi" nosi onu prepoznatljivu emociju koju samo Rišpet može prenijeti, a posebnu atmosferu pjesmi daje i spot u kojem glavne uloge tumače Martin Sinković i njegova supruga Manuela koji su svojom glumom unijeli dodatnu dozu strasti i dubokih emocija, oživljavajući priču o ljubavi koja ne blijedi, unatoč prolaznosti vremena.

image
Rišpet

Svaki kadar spota zrači nježnošću i sjetom, povezujući nas s vlastitim iskustvima ljubavi i gubitka Spot za "Zaboravi" donosi toplu, intimnu priču o ljubavi, prolaznosti vremena i sjećanjima koja zauvijek ostaju u srcu.

image
Rišpet

Snimljen je na novoj promatračnici park šume Marjan u Splitu te u Hotel Park u Splitu, savršeno odgovarajući emotivnoj atmosferi pjesme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. listopad 2024 14:29