StoryEditorOCM
ShowbizŽIVI PO SVOM

Kate Moss tulumarila s kćeri i pala sa stolice, sve zabilježili paparazzi! I u 50-oj je totalno neumjerena u porocima

Piše SCENA SD
2. listopada 2024. - 11:09

Britanski supermodel Kate Moss s kćeri Lilom slavila je rođendan u Parizu, paparazzi su ih, naravno, pratili u stopu i tijekom večeri u kafiću, te dočekali trenutak koji su mogli unosno prodati, a objavio ga je Daily Mail, onaj u kojemu je Kate, razgaljena alkoholom i dobrim društvom, pala sa sjedalice!

Naime, Kate je tijekom noći izlazila iz restorana u kojem se održavala zabava kako bi zapalila cigaretu, a u jednoj od tih "puš pauza" sjela je na stolicu, pa izgubila ravnotežu i pala na pod.

image

Kate Moss snimljena na dolasku u pariški restoran/klub Bristol 

Aissaoui Nacer/backgrid/backgrid Usa

Prijatelji koji su joj pravili društvo pomogli su joj te su se svi zajedno nasmijali neugodnom trenutku, a video možete pogledati OVDJE.

Kate je za kćerin je rođendan odjenula kratku haljinicu u svome stilu od prozračnog crnog materijala sa crnim i zlatnim točkama, crne stiletto salonke s detaljem u životinjskom printu i YSL torbu.

image
Vegan/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Njena prelijepa kći Lila nosila je elegantnu crnu haljinu.

image

Lila Moss je blistala u elegantnoj haljini i frizuri

Mc By Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Kate Moss je danas uspješna poslovna žena, lani je financijsko izvješće pokazalo da je gotovo utrostručila prihode mladih manekenki i manekena koji su potpisali za njezinu agenciju za modele koju je osnovala u rujnu 2016. godine. Prema računima Kate Moss Agency Limited, honorari za njezine manekene u godinu dana su porasli s 814.000 funti na impresivnih 2,1 milijun funti, pisao je Daily Mail.

Popis Kateinih modela uključuje njezinu 21-godišnju kćer Lilu Grace, 33-godišnju pjevačicu Ritu Oru, 20-godišnjeg Luxa Gillespieja, sina rokera Bobbyja Gillespieja, tu je i Bliss Chapman, bivša djevojka Cruza Beckhama, najmlađeg sina Davida i Victorije Beckham. Bliss je kći nekadašnje manekenke, a danas nutricionistice Rosemary Ferguson i umjetnika Jakea Chapmana. Svi su oni u prijateljskim odnosima s agenticom Kate, pa se čini da su joj britanski mediji s pravom prigovarali da upošljava samo "nepo bebe”.

Izgleda da nju to ne dira previše, osim toga, financijski rezultati daju joj za pravo da ništa ne mijenja. Vrijednost tvrtke procijenjena je na više od šest milijuna funti, a ona na tvrtkinim web stranicama kaže kako se želi usredotočiti na upravljanje karijerama ljudi, a ne samo na vođenje agencije.

Kate Moss je jedan od najslavnijih modela svih vremena, na naslovnici Voguea bila je više od 40 puta i po tome je rekorderka. Svojim je uspjesima definitivno utrla put kćeri koju je dobila u braku s umjetnikom i poduzetnikom Jeffersonom Hackom. Lila se počela baviti modelingom prije pet godina, a lani je osvanula na svojoj prvoj naslovnici Voguea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2024 11:39