StoryEditorOCM
ShowbizReality zvijezda

Kardashian zvala policiju zbog muškarca koji je uhodi: provalio je u dom njene kolegice, ‘Tvrdi da je NBA košarkaš‘

Piše M.K./JL
7. kolovoza 2024. - 18:42

Reality zvijezda Kim Kardashian podnijela je zahtjev za zabranu prilaska jednom uhoditelju, s kojim je ranije problema imala njezina kolegica Emma Roberts. Riječ je o Melvinu Jefferyju Conleyju, koji je nedavno uhodio glumicu, a koji je navodno htio stupiti u kontakt s Kim, prenosi TMZ.

Roberts je nazvala Kim, s kojom glumi u seriji "American Horror Story" te joj je tijekom razgovora ispričala o tome kako joj je Melvin provalio u dom, a potom ju nazvao s njezinog kućnog telefona. Upozorila ju je na to da uhoditelj želi doći do nje i do njezine djece.

image

Emma Roberts 

Angela Weiss/Afp

Emma nije bila kod kuće kad je Conley provalio u njen dom, ali je s njim vodila "uznemirujući razgovor" preko poziva. Javila se zato što je mislila da ju zove član obitelji ili netko kome je dopušteno biti u njezinom domu. Na prvi se njegov poziv nije javila, ali je, nakon što je primijetila propušteni poziv, nazvala svoj kućni broj. Tek je tada shvatila da priča s čovjekom kojeg nikad nije upoznala.

Conley je navodno Emminoj nećakinji rekao da mu je glumica dala dopuštenje da bude u njezinoj kući. Glumica je odmah nazvala policiju, ali je uhoditelj pobjegao. Dan nakon što je provalio u glumičin dom je navodno posjetio kuću Kris Jenner, majke Kim Kardashian. Tamo je razgovarao sa zaštitarima, rekao im da je trebao imati sastanak s Kim te da je mislio da je to njezina kuća. Uz to je tvrdio i da je on dugogodišnji menadžer Kim i da je NBA košarkaš koji igra za Toronto Raptorse.

image
Etienne Laurent/Afp

Kasnije je Melvin pokušao doći do Kim u njezinom domu u Malibuu, ali s obzirom na to da ona ne živi tamo, nije uspio u svojoj namjeri. Iako ju nije pronašao tamo, Kim je u zahtjevu napisala da je to što je pronašao njezinu kuću u Malibuu zabrinjavajuće zato što je jako teško doći do nje.

Kardashian još uvijek čeka da joj zahtjev bude odobren, ali je uhoditelj dobio zabranu prilaska Emmi u trajanju od 5 godina. Conley ima zabranu prilaska i Emminom sinu Rhodesu kojeg je dobila s bivšim partnerom Garrettom Hedlundom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 18:06