StoryEditorOCM
ShowbizNA PETAK 13.

Justin Timberlake na sudu u Sag Harboru priznao krivnju za vožnju pod utjecajem alkohola, evo koliku je kaznu dobio

Piše SCENA SD
13. rujna 2024. - 21:58

U lipnju je Justin Timberlake (43) uhićen zbog vožnje u pijanom stanju, a sada je završeno suđenje i izrečena je kazna.  Pjevač je prije nekoliko mjeseci priznao krivnju za vožnju pod utjecajem alkohola nakon dogovora na sudu. Timberlake je stoga dobio prilično blagu kaznu, izvještavaju američki mediji.

image

Justin Timberlake

Michael Tran/Afp

Prema izvješću CNN-a, sudac u Sag Harboru u američkoj državi New York osudio je Timberlakea na 25 sati društveno korisnog rada, koji se mora završiti u roku od godinu dana s neprofitnom organizacijom. Osim toga, pjevač bi morao platiti kaznu od 500 američkih dolara i ne bi smio voziti u državi 90 dana - počevši od petka. Osim toga, Timberlake je morao dati javnu izjavu o tom pitanju, što je pop zvijezda učinila odmah nakon  suđenja.

image

Odvjetnik Edward Burke Jr. 

Lokman Vural Elibol/Anadolu Via Afp

Policija u spisu napisala: ‘Justinu Timberlakeu oči su bile krvave i staklaste, osjetio se jak miris alkohola‘

On si postavlja vrlo visoke standarde, ali to nije bio slučaj ovdje, objasnio je Timberlake okupljenim novinarima: "Našao sam se u situaciji u kojoj sam mogao donijeti drugačiju odluku, ali imao sam vremena razmisliti o tome." Ono što želi reći svim gledateljima je: "Čak i ako ste samo popili piće, nemojte sjesti za volan automobila. Postoji toliko mnogo alternativa – nazovite prijatelja, uzmite Uber, postoji mnogo aplikacija za putovanja, uzmite taksi. To je pogreška koju sam napravio, ali nadam se da svi koji trenutno gledaju i slušaju mogu naučiti iz ove pogreške. Znam da sam ja to sada sigurno naučio."

image

Sud Sag Harbor 

Adam Gray/Afp

Ranije je već bilo objavljeno da je Timberlake pristao na dogovor. Timberlake je stoga osuđen za vožnju s oslabljenom vozačkom sposobnošću - manji prekršaj - umjesto za vožnju u pijanom stanju. Pjevač je nakratko uhićen u lipnju nakon što se nije zaustavio na znak stop, prema policiji. Govorio je usporeno i bio nesiguran na nogama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 01:04