StoryEditorOCM
ShowbizSJEĆATE LI JE SE?

Jugoslavenska pop zvijezda proživljava pakao, susjedi kažu da je neprepoznatljiva: ‘Jako je mršava, živi u podrumu...‘

Piše SCENA SD
27. siječnja 2024. - 20:15

Bebi Dol (61), pravim imenom Dragana Šarić Todorović (61), najčešće se sjetimo kada na nekoj radijskoj postaji emitiraju neku njezinu staru pjesmu. Kao npr. pjesmu "Brazil" koja je 1991. predstavljala Jugoslaviju na izboru za pjesmu Eurovizije. Kako je javnost nije dugo vidjela, mediji su se zainteresirali gdje je ona sada. Zato se ekipa portala Blic uputila u beogradsku četvrt Vračar. Tamo su provjerili nekoliko adresa na kojima bi navodno trebala prebivati Bebi Dol..

image

 Oliver Mandić i Bebi Dol u Skopju 2010. godine

Maja Zlatevska/Cropix
  

No susjedi tvrde kako Bebi Dol, poslije nekoliko selidbi, trenutačno živi u stanu koji se nalazi u podrumu te da u vlastiti dom mora ulaziti kroz - garažu.

- Nismo je dugo vidjeli. Čini mi se da se posljednji put ovuda šetala prije dva mjeseca. Posljednje što znam je da živi u podrumu, a da u kuću ulazi kroz garažu - ispričala je jedna žena, koja kaže da živi dvije zgrade od Bebi Dol.

image

Bebi Dol

Screenshot

- Nekoliko puta sam je vidio dok se šetala s dečkom. Svađali su se. Nije bilo ugodno tako nešto čuti ni gledati. Čitava ulica orila se od njih dvoje. Nažalost, ona je znatno smršavjela, to je potpuno druga Bebi Dol od onakve kakvu je pamtimo, doslovce je neprepoznatljiva - novinarima je rekao drugi susjed.

Ekipa Blica čekala ju je satima, ali od nje nije bilo ni traga ni glasa, dok su na njezinom prozoru stajale rešetke, a rolete su bile spuštene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. srpanj 2024 07:33