StoryEditorOCM
ShowbizNOVI ZVUK

Jole ima top pjesmu, a nije Huljićeva! Prste je umiješala Alka Vuica, a Splićanin se pretvorio u skroz nekog drugoga

Piše SCENA SD
14. listopada 2024. - 10:26

Joško Čagalj Jole, jedan od najpopularnijih hrvatskih glazbenika, "izbacio" je novu pjesmu, za koju kažu da će biti hit ove jeseni.

Pjesma "Samo danas“ čiju glazbu potpisuje Jolin dugogodišnji suradnik Pero Kozomara, a stihove Alka Vuica, tematizira prekid ljubavne veze, nosi prepoznatljivu Jolinu pozitivnu energiju i zarazan ritam. Ideja u nastanku pjesme bila je da ovo bude tipični, ali moderniji Jole, s klupskim, modernim prizvukom. Poseban pečat pjesmi dala je kantautorica Alka Vuica, ovo je njezina prva suradnja sa Splićaninom zagvoških korijena.

"Publika od mene uvijek očekuje dobru atmosferu. Čak i kad pjevam o slomljenom srcu, mora biti s osmijehom. Nekad ljubav ode, ali život ide dalje, a fešta nikad ne prestaje i uvijek treba imati svjetlo na kraju tunela. Vjerujem da će se publici svidjeti novi zvuk.

image
Ivan Brezec

Djeca i njihovi prijatelji su mi doma rekla da im tata zvuči u nekim momentima kao Avicii“ izjavio je kroz smijeh Jole.

U spotu kojeg potpisuje Sandra Mihaljević, Jole se pojavljuje u ulozi automehaničara kojeg partnerica napušta bez riječi. No, u njegovom stilu, situacija se ubrzo preokreće kad u radionicu ulazi nova, atraktivna klijentica.

Pogledajte kako to izgleda na djelu:

image
Ivan Brezec
image
Ivan Brezec
image
Ivan Brezec

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. listopad 2024 10:40