StoryEditorOCM
ShowbizLIJEPE RIJEČI

Johnny Depp predstavio umjetnički projekt inspiriran bivšom partnericom Vanessom Paradis: ‘Znam tko je ona u duši‘

Piše SCENA SD
19. srpnja 2024. - 08:31
Nova djela Johnnyja DeppaJas Lehal Media Assignments/pa Images/profimedia/Jas Lehal Media Assignments/pa Images/profimedia

Johnny Deep i Vanessa Paradis proveli su zajedno 14 godina. Iz njihove veze rođena je Lily-Rose, 1999., zatim Jack, tri godine kasnije. Unatoč razdvajanju, dvojac je uvijek ostao blizak i nastavlja, više od dvanaest godina nakon prekida, održavati istinsko međusobno poštovanje.

To dokazuje najnoviji umjetnički projekt Johnnyja Deppa, za koji kaže da je crpio inspiraciju "iz svog života, snova i glumačke karijere". Johnny (61) uz glumu zna svirati gitaru, pjevati, a također zna i slikati.

Upravo je predstavio svoje posljednje četiri slike, od koje je jedna izravno inspirirana Vanessom Paradis. Na ovoj slici njegova bivša djevojka pojavljuje se u krupnom planu, s krunom na glavi, na kovrdžavoj zlatnoj kosi.

U videu u kojem je predstavio svoja djela, Johnny je objasnio da je "vrlo, vrlo blizak već nekoliko desetljeća" francuskoj pjevačici i glumici. "Znam tko je ona u duši. Ona na neki način predstavlja sve što ja nikada ne bih mogao biti", rekao je Johnny Depp. Diveći se majci svoje dvoje djece, glumac i slikar uvjeravao je da ona "pokazuje određenu hrabrost i snagu predanosti", bez posustajanja. "Što god se dogodilo u svijetu iza nje, ona i dalje sjaji", rekao je.

image

Nova djela Johnnyja Deppa

Jas Lehal Media Assignments/pa Images/profimedia/Jas Lehal Media Assignments/pa Images/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. listopad 2024 20:30