StoryEditorOCM
Showbizprva je obitelj

Jennifer Lopez otkazala američku turneju i komentirala krah braka s Affleckom: ‘Ovo ne bih učinila da ne osjećam...‘

Piše A.Vl/JL
1. lipnja 2024. - 00:17

Američka pjevačica i glumica Jennifer Lopez otkazala je glazbenu turneju ‘kako bi se posvetila djeci, obitelji i bliskim prijateljima‘, piše časopis People.

Vijest o otkazivanju koncertne turneje nije baš potpuno iznenađenje nakon izvješća o slaboj prodaji ulazica, no pravi razlozi možda su privatne prirode.

Na svojoj web stranici OntheJLo objasnila je zašto je to za nju bila teška odluka.

- Jako sam tužna i shrvana jer sam vas iznevjerila. Morate znati da ne bih ovo učinila da ne osjećam da je ovakva odluka apsolutno neophodna, napisala je 54-godišnja pjevačica.

- Obećavam da ću vam se odužiti i da ćemo svi opet biti zajedno. Sve vas jako volim. Do sljedećeg puta..., nastavila je Lopez.

Turneja se trebala održati od lipnja do kolovoza u sklopu promocije njezina albuma ‘This Is Me... Now‘, koji je izdala u veljači, prenosi Jutarnji list. 

Jennifer Lopez zadnjih je tjedana promovirala novi film ‘Atlas‘, a u žiži interesa javnosti već danima je njezin brak s Benom Affleckom. Tabolidi su se, naime, raspisali da je brak Lopez i Afflecka na klimavim nogama te da par žive odvojeno.

Ipak, u četvrtak su se pojavili zajedno u javnosti. Fotografirai su na maturi Affleckove najstarije kćeri Violet, a pritom su se čak e držali za ruke.

image
Eliotpress/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Eliotpress/mega/the Mega Agency/profimedia

Kako piše Variety, turneja nije otkazana zbog loše prodaje ulaznica.

Glasine o krahu njihova braka ni Jennifer ni Ben dosad nisu javno komentirali.

Na raznim događanjima posljednjih tjedana pojavljivali su se sami, bez vjenčanog prstenja na rukama. Prošlog tjedna objavljeno je kako je Lopez zabranila sva pitanja koja uključuju njezina supruga i njihov brak na konferencijama za medije i u intervjuima tijekom promotivne turneje za njezin novi film "Atlas".

Affleck trenutno u Los Angelesu snima film "Računovođa 2" u kojem ponavlja jednu od svojih najuspješnijih uloga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2024 06:27