StoryEditorOCM
ShowbizSNIMLJENI SU

Jennifer Lopez držala je za ruku najboljeg prijatelja Bena Afflecka tijekom razgovora, svi se pitaju što se to zbiva?

Piše SCENA SD
9. rujna 2024. - 11:44

Jennifer Lopez (55) pojavila se na premijeri svog novog filma "Nezaustavljivi" u Torontu na crvenom tepihu prvi put nakon podnošenja zahtjeva za razvod od Bena Afflecka (52). Na kanadskom filmskom festivalu bila je u svjetlucavoj haljini Tamare Ralph, koju su držale samo crne baršunaste mašne sa strane. Kasnije je glumica pozirala sa svojim kolegama iz biografskog filma o profesionalnom hrvaču Anthonyju Roblesu (36).

image

Jennifer Lopez na festivalu u Torontu

Monica Schipper/Getty Images Via Afp

Zajedno s Bobbyjem Cannavaleom (54), Jharrelom Jeromeom (26) i Donom Cheadleom (59), JLo se smiješila za kamere. Matt Damon (53) je također bio uključen, budući da su film producirali on i tvrtka Bena Afflecka Artists Equity – ali Affleck se ne nije pojavio na događaju.

image

Bobby Cannavale, Jharrel Jerome, Jennifer Lopez, Don Cheadlei Matt Damon na premijeri filma u Torontu

Monica Schipper/Getty Images Via Afp

Nakon premijere, zvijezde su otišle na afterparty gdje su fotoreporteri snimili Jennifer Lopez i Matta Damona. Slike koje je dobio Page Six prikazuju pjevačicu i glumca kako se povlače u tihi kutak Ritz-Carlton‘s EPOCH Bar & Kitchen Terrace i razgovaraju. Jenniferina ruka bila je na na Mattovoj.

image

Jennifer Lopez na festivalu u Torontu

Cindy Ord/Getty Images Via Afp

"Jen i Matt počeli su razgovarati i imali dug, dubok razgovor", rekao je očevidac za People. Isprva je izgledalo kao ozbiljan razgovor, držali su se za ruke nekoliko minuta, ali na kraju su se zajedno nasmijali.

image

Jennifer Lopez na festivalu u Torontu

Geoff Robins/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 01:22