StoryEditorOCM
ShowbizPARIS

Jedina kći pokojne superzvijezde Michaela Jacksona iznenadila je sve na modnoj reviji, bila je tu i njezina imenjakinja

Piše SCENA SD
9. rujna 2024. - 10:59

Američka manekenka, glumica i pjevačica Paris Jackson (26), najpoznatija po tome što je jedina kći Michaela Jacksona,(1958.-2009.), tijekom posjeta reviji Alice + Olivia u sklopu New York Fashion Weeka impresionirala je u haljini do poda u zelenoj boji. Kombinirala je lagane štikle s visokom petom i malu torbicu krem boje s puno aplikacija zlatne boje.

Parisina prisutnost bila je jedan od trenutaka o kojima se najviše pričalo tijekom večeri, a ona je zračila samopouzdanjem i gracioznošću.

image

Paris Hilton na New York Fashion Week showu

Blayzenphotos/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Blayzenphotos/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Njezina imenjakinja, nasljednica hotela i pjevačica Paris Hilton (43), također je bila prisutna tijekom modne revije. Jackson i Hilton poznaju se od ranog djetinjstva, jer su im roditelji bili dobri poznanici: Parisin otac Michael Jackson pohađao je istu osnovnu školu s Parisinom majkom Kathy Hilton.

Paris Jackson jedina je kći pokojne superzvijezde Jacksona i njegove bivše supruge (1996.-1999.) Rowe. Jackson i Rowe također su roditelji sina, Princa Michaela Josepha Jacksona Jr. (27). Osim toga, kralj popa ima još jednog sina preko surogat majke: Princa Michaela Jacksona II. (22), ranije poznatog kao Blanket.

U iskrenom intervjuu u podcastu "Live From Bed" ranije ove godine, koji je vodila Jade Iovine, Paris je govorila o svojoj strasti prema glazbi i svom kreativnom procesu. S oduševljenjem je govorila o svojoj najnovijoj suradnji s legendarnom Lindom Perry, hvaljenom kantautoricom koja stoji iza hitova poput "Beautiful" Christine Aguilere, piše Hello.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 04:09