StoryEditorOCM
Showbiztoksična veza

Javila mu da je trudna, a on joj poklopio slušalicu: Bili su najljepši par 90-ih, ali poznati glumac je sve uništio

Piše JL
30. lipnja 2024. - 09:24

Iako se dosta pisalo o njegovim kazališnim nastupima, a ponajviše o onom u kojem je Daniel Day-Lewis vidio duha svoga oca pa izašao s pozornice jecajući, ništa manje publiciteta nisu izazivale ni njegove ljubavne romanse.

image

Daniel Day-Lewis i Michelle Pfeiffer
Collection Christophel/RnB ? Columbia Pictures (Photo by COLUMBIA PICTURES/Collection ChristopheL via AFP)

Columbia Pictures/Collection Christophel Via Afp

Ljubio je glumice Juliju Roberts, Winonu Ryder, Gretu Scacchi, Juliette Binoche, pjevačicu Sinead O‘Connor, skrasio se s glumicom Rebeccom Miller, ali javnost ga najviše pamti po francuskoj glumici Isabelle Adjani s kojom je bio šest godina u burnoj vezi, piše Jutarnji.

Zaprosio je

Isabelle i Daniel zavoljeli su se u Londonu kada je glumac prolazio kroz teško razdoblje u svojoj karijeri. Kada je glumac vidio da mu francuska glumica pruža utjehu odlučio ju je zaprositi. No, ona nije bila spremna na taj korak i odbila ga je. Glumac je tada prestao biti vjeran voljenoj Isabelle i u svoje srce pustio spomenute umjetnice.

image
Angelos Tzortzinis/Afp

Iako su zbog Danielove nevjere prekinuli, glumac je objasnio francuskoj glumici da samo nju voli i da s njom želi osnovati obitelj. Par se pomirio, a Isabelle je saznala da je trudna.

Dijete ga nije zanimalo

Tada se dogodio preokret koji je šokirao javnost. Ona ga je nazvala i priopćila mu da je trudna, a on je nije ni saslušao, već je odmah prekinuo s njom i spustio joj slušalicu. Daniel je, kako prenosi The Independent, nakon što mu je putem faksa javila da će postati otac, odgovorio da ga to dijete ne zanima.

image

Isabelle Adjani

Christophe Simon/Afp

Iako glumac nikada nije demantirao te tvrdnje, rekao je da je tada iznevjerio sebe i svoje voljene. Isabelle i Daniel nisu u kontaktu od bolnog prekida, ali Daniel i njegov sin Gabriel-Kane Day-Lewis postali su bliski kada je dječak odrastao. No, kako piše The Things, Gabriela mnogi osuđuju zbog toga tko mu je otac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. lipanj 2024 13:33