StoryEditorOCM
Showbizkrah braka

J.Lo se oglasila nakon razvoda: Nije ispalo kako sam mislila. Cijeli je**ni svijet mi je eksplodirao, zamalo me uništilo

Piše L.V./JL
9. listopada 2024. - 21:49

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez progovorila je o razvodu s glumcem Benom Affleckom, nakon dvije godine braka. Trenutno je, kaže, u eri života kad se fokusira na sebe, prenose E! News i Jutarnji.

Podnijela je zahtjev za razvod prije više od mjesec dana i za Interview magazin rekla da joj je “cijeli je**ni svijet eksplodirao”, što joj je u potpunosti promijenilo perspektivu, jer sada vjeruje da je najbitnije osjećati se potpuno bez partnera.

- Mislila sam da sam to naučila, ali nisam. Ovog ljeta, morala sam reći: “Moram otići i biti sama. Želim sebi dokazati da to mogu”. Činjenica da sam u vezi me ne definira, ne mogu tražiti sreću u drugim ljudima, nego ju moram pronaći u sebi - rekla je Lopez u intervjuu.

image
Goffphotos.com/Goff Photos/Profimedia/Goffphotos.com/Goff Photos/Profimedia

Dodaje da ju trenutno ne zanima romantika i ne traži novog partnera, iako nije očekivala da će brak s Affleckom završiti.

- Nije ispalo kako sam mislila, ali ovo je točno gdje trenutno moram biti, kako bi postigla sve što želim - objasnila je za Interview magazin.

Usprkos boli koju osjeća zbog razvoda, ne žali zbog ponovne romanse s Affleckom, za kojeg se zaručila tijekom 2021. godine.

- Ne žalim ni jedne sekunde. To ne znači da me nije skoro uništilo, zamalo je. Sad kad gledam situaciju s druge strane, mislim da se dogodilo upravo ono što je trebalo - objašnjava pjevačica.

image
Michael Tran/Afp

Osvrnula se i na lažne narative o tome kako je brak završio. Kaže da je svjesna svega što se piše i govori o njoj, uz sva nagađanja kakva je osoba, ali davno je naučila da to nije istina.

- Znam da sam dobra osoba, dobra mama. Znam tko su mi prijatelji i da oni znaju kakva sam, kao i moja obitelj - rekla je za Interview magazin.

Ranije ove godine, otkazala je i turneju. Sada objašnjava da je odluku donijela jer je morala biti s djecom i procesirati sve što se dogodilo, iako je bila “shrvana jer je iznevjerila obožavatelje”.

- Drago mi je što sam si uzela vremena, jer je to vjerojatno bio najteži period u mom životu, ali i najbolji, jer sam morala raditi na sebi - kazala je Lopez i najavila da se uskoro vraća na pozornicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. listopad 2024 21:50