StoryEditorOCM
ShowbizJEZIVI DETALJI

Ispovijest manekenke koja je bila zatočena u haremu trgovca oružjem: Krvlju mi je napisao da me voli. Uzimali smo kokain

Piše Ivana Prgomet
8. studenog 2023. - 19:08

Američka modna dizajnerica i spisateljica Jill Dodd ispričala je svoje iskustvo iz harema kontroverznog saudijskog šeika i trgovca oružjem Adnana Khashoggija.

U emisiji „60 minutes“ voditelja Pitera Stefanovića otkrila je detalje - poruka na ruci ispisana krvlju bila je samo dio toga, a kako navodi, morala je čekati u redu kako bi spavala s njim.

Upoznala ga je početkom osamdesetih na jednoj zabavi u Cannesu kad je imala 20-ak godina. U Cannesu je radila kao model. Već je snimila naslovnicu za Vogue. Khashoggi joj je prišao i zamolio je za ples, a ona nije znala s kim zapravo pleše, već je to doznala tek kasnije. Nakon plesa su sjeli.

- Shvatila sam da nikada nisam upoznala tako inteligentnog, rječitog, zabavnog čovjeka, kao što je Adnan. Da, bio je jako bogat, ali je na neki način njegova snaga imala i svoju miroljubivu stranu. Polako sam padala na njegove čari. Povukao me za rukav i napisao: ‘Volim te’. Pomislila sam: ‘O moj Bože, pa to je krv’. Bila sam pomalo šokirana. Ali mislila sam da je to jako smiješno i slatko u isto vrijeme - ispričala je.

Gostujući u emisiji „Channel Nine“ rekla je da je ubrzo postala jedna od njegovih 11 žena u haremu, što je dozvoljeno zakonom u Saudijskoj Arabiji, piše Nova.rs.

U svojim memoarima "The Currency of Love: A Courageous Journey to Finding the Love Within“ otkrila je i da je morala potpisati ugovor.

„U tom trenutku postajem članica Adnanovog harema, mijenjajući se s drugim ženama u seksu s muškarcem kojeg volim. Rekao mi je: ‘Želim brinuti o tebi. Želim da sklopimo petogodišnji ugovor‘“, ispričala je.

Jill vjeruje da je Khashoggi plaćao ogromne svote novca modnim agencijama kako bi spavao s modelima koje su dolazile na njegove zabave.

„Uzimali smo kokain. Danima bismo bili zaključavani u sobu, vodili bi ljubav, kuhar bi nam donosio hranu“, ispričala je.

Iako su je ohrabrivali da bude s drugim muškarcima, ostala je vjerna Khashoggiju.

Nakon dvije godine u haremu, shvatila je da ne želi biti jedna od brojnih žena. Htjela je monogamiju. On nije pa su se razišli.

Kontroverzni šeik Adnan Khashoggi preminuo je 2017., nedugo nakon objavljivanja njene knjige.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 04:17