StoryEditorOCM
Showbizšuška se, šuška

Ipak se razvela? Žanamari komentirala glasine da više nije u braku sa Splićaninom: ‘To je moja stvar!‘

Piše Scena SD
8. srpnja 2024. - 22:33

Brak pjevačice Žanamari sa splitskim redateljem glazbenih spotova Marijem Peričićem s kojim ima kćer već neko vrijeme intrigira medije jer su sve glasnija šuškanja kako je među njima gotovo.

Ona je to već jednom demantirala, a sad je na tu temu opet progovorila na Instagramu.

- Ajmo ispočetka. Sinoć ste krenuli s pitanjima doslovno 99% o ljubavnom životu. To smo već odavno shvatili da je moja stvar - poručila je te tako ostavila prostora glasinama da ipak više nije u braku.

Nešto rječitija bila je u siječnju ove godine kad je za IN Magazin kazala:

- S obzirom na to da ti neki beskrupulozni novinari uopće ne idu za tim što je zaista istina pa onda to tek objave, nego objavljuju ovako glavom bez obzira, ne idu za tim da iza mene nisam samo ja.

image

Žanamari

Josip Bandic/Cropix

Znači, nije samo da ću ja patiti u životu zbog nekakvih napisa na internetu, nego imam i dijete koje će danas-sutra čitati to, a dijete kod kuće ima sve normalno i sad dođe netko u školi i doslovno je bullying što se toga tiče. Stoga hvala novinarima, meni je super, ali sa svojim djetetom moram jako puno razgovarati zbog njih - izjavila je Žanamari.

O navodnim problemima u braku pjevačice i Maria (umjetničkog imena Joshua Macks) počelo se šuškati prošlog ljeta. Naime, tada je Žanamari s društvenih mreža izbrisala sve fotografije svoga supruga.

- Gdje je nestao Mario?, pitali su njezini pratitelji. Nakon nekog vremena Žanamari je objavila citat koji su mnogi povezali s problemima u braku.

- Budite s onom osobom koja vam kada izlazite van kaže da se čuvate, a ne bude ljuta zbog toga. Partnerstvo, a ne vlasništvo -  napisala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. srpanj 2024 23:33