StoryEditorOCM
ShowbizSolo igračica

Indira Levak večeras slavi prvi rođendan nakon razvoda! Sprema spektakularnu proslavu, saznajte s kim će ga provesti

Piše MOZAIK SD /Zagreb.info
15. rujna 2024. - 10:49

Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica, Indira Levak, večeras  će proslaviti svoj 51. rođendan. Prema njezinoj najavi, čini se da će zabava biti nezaboravna. Pjevačica će proslaviti rođendan u Zadru na Street Food Festivalu, a obožavatelje je pozvala da joj se pridruže na slavlju koje počinje u 21 sat. „Dobra glazba, hrana, piće, moj ročkas... što više trebamo“, napisala je Indira, naglašavajući da gosti ne dolaze bez torte.

Ovo će biti njezin prvi rođendan nakon razvoda od Miroslava Levaka, s kojim je provela 11 godina u braku. Indira i Miroslav su se vjenčali 30. svibnja 2014. u jednoj bjelovarskoj vinariji, gdje su organizirali intimno slavlje za stotinjak gostiju. Godinama su bili smatrani jednim od najstabilnijih parova na domaćoj sceni, a u intervjuu krajem prošle godine ništa nije ukazivalo na nadolazeći razvod.

image

Indira i Miroslav Levak.

Ranko Suvar/cropix/Cropix
image

.

Neja Markicevic/cropix/Cropix

“Miro i ja našli smo se u dosta turbulentnom razdoblju mog života u kojem je on pokazao da je pravi muškarac, i to onda kad je ženi pravi muškarac najviše potreban. Uvijek se prema meni odnosio zaštitnički i na tome sam mu neizmjerno zahvalna. Trebalo bi nam puno vremena i stranica da vam nabrojim sve osobine kojima me osvaja i čvrsto drži uz sebe, ali ako moram izdvojiti neke, to su poštenje, hrabrost, upornost i razumijevanje. Miroslav nikad ne odustaje, on je najvrjednija i najupornija osoba koju znam”, kazala je pjevačica tada za Story, piše Zagreb.info. 

image

.

Neja Markicevic/cropix/Cropix

Međutim, nekoliko mjeseci kasnije, uslijedila je neočekivana vijest – u srpnju ove godine objavljeno je da se par razvodi nakon 11 godina braka.  Obavijestila je tada javnost da su Miro i ona donijeli zajedničku odluku o razvodu nakon 11 godina braka,  da će dalje nastaviti svoje živote odvojeno, ali s međusobnim poštovanjem te da ostaju poslovni partneri i prijatelji.

Na svome Instagram profilu je napisala da zbog poštovanja prema njihovom zajedničkom životu i lijepim trenucima, više neće komentirati ovu temu,  nakon čega se više nije oglašavala o tome, posvetivši se svojim obavezama i svakodnevnom životu. Indira, sretan ti rođendan!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 11:04