StoryEditorOCM
ShowbizSIGURNOST

Imate kupljenu kartu za jedan od četiri rasprodana koncerta grupe Coldplay u Beču? Evo što ne smijete nositi sa sobom

Piše SCENA SD
20. kolovoza 2024. - 08:07

Policija se u Beču priprema za osiguranje četiriju koncerata grupe "Coldplay" ovoga tjedna koji stižu u glavni grad Austrije u sklopu svoje svjetske turneje "Music of the Spheres".

Kontrole pristupa daleko su izvan zidina stadiona, veliki je broj policajaca, uključujući specijalne jedinice, stroge su kontrole prilikom ulaska. Koncerti će se održati unatoč stalnoj povećanoj terorističkoj prijetnji nakon otkazivanja tri koncerta Taylor Swift. Pooštrene sigurnosne mjere - također u području javnog prijevoza - nisu samo zbog britanskog benda.

image

Gothenburg, Švedska

Adam Ihse/Tt News Agency Via Afp
image

Las Vegas, Nevada

Christopher Polk/Afp

Ukupno se očekuje do 240.000 obožavatelja u četiri koncertna dana. Publiku se upozorava da planiraju svoj dolazak jer će biti dužih čekanja  za opsežne osobne provjere i provjere torbi. Zabranjene su vrećice veće od formata A4, kao i boce s vodom. Prema austrijskim izvješćima, ministar unutarnjih poslova Gerhard Karner istaknuo je da se policija "posebno intenzivno" priprema za ovu operaciju.

image

Chris Martin i Coldplay na koncertu u Gothenburgu, Švedska

Adam Ihse/Tt News Agency Via Afp

Zbog sumnje na teroristički napad, početkom kolovoza otkazana su tri koncerta Taylor Swift (34). Na razočaranje svojih obožavatelja u Austriji, pjevačica do danas nije komentirala otkazivanja. Sada bi trebalo biti nade za Swifties: prema radio postaji "Ö3", Taylor bi se mogla pojaviti na pozornici kao poseban gost na jednom od koncerata Coldplaya. Country-pop ikona imala bi vremena, jer u utorak, 20. kolovoza, njezina "The Eras Tour" po Europi završava koncertom u Londonu.

image

Glastonbury festival

Oli Scarff/Afp
image

Glastonbury festival

Oli Scarff/Afp
image

Glastonbury festival

Oli Scarff/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 05:42