StoryEditorOCM
ShowbizNEŠTO NOVO

Ida Prester: ‘Krećem s jednim divnim projektom za HRT, već godinama radim na ideji, sad napokon postaje stvarnost‘

Piše SCENA SD
27. srpnja 2024. - 07:31

Glazbenica i voditeljica Ida Prester na svom Facebooku je najavila kako uskoro kreće s radom na novom projektu za Hrvatsku televiziju. Projekt će se snimati u Hrvatskoj.

- Dragi moji, krećem s jednim divnim projektom za HRT, već godinama radim na ideji, sad napokon postaje stvarnost. Tražimo ljude koji su pobijedili razne životne traume i iz njih izašli još jači - bivše žrtve zlostavljanja, teških bolesti i poremećaja, bivše ovisnike/ce, ljude iz marginaliziranih grupa koji su pobijedili sve predrasude.  Snimamo pozitivne, inspirativne heroje koji će nas svojim pričama ohrabriti, koji puta i posramiti. A saznat ćemo puno i o nama samima, koliko smo otvoreni prema ‘drugačijima’ i spremni na pomoć i prihvaćanje. Ako znate takve priče, ili ste i sami jedna od njih - javite mi se u inbox, napisala je Ida Prester.  


Mnogi pratitelji su oduševljeni projektom te su se rekli javiti: "Divno!  Znam nekoliko", "Svaki pojedinac na planeti je svoja priča, samo da otvorimo srce i dušu. Bravo za projekt, u Švedskoj svake godine jedna takva serija", "Odlična ideja i sjajan projekt! Bravo!"...

image

Ida Prester

Ranko Suvar/Cropix
image

Ida Prester

Damir Škomrlj/HANZA MEDIA
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 20:07